Red dead redemption 2 at sürme simülasyonudur

Alan Wake 2 oynuyorum. O da fener tutma simülasyonu.

Oyunun %90'u at sürmeden ibaret. 1-2 görev hariç tüm görevler aşırı sıkıcı kontroller berbat. Eğer at koşturmayı yada kovboy olmayı sevmiyorsanız onun yerine gidin god of War Ragnarök tlou2 oynayın eğer açık dünya istiyorsanızda GTA 5 yada GTA 4 oynayın.
saydığın bütün oyunları oynayıp bitirdim, rdr2 yide %100 ledim (250 saatimi aldı bütün etklinlikler challangelar) Gow hem 2018 hem Ragnaroku Platinledim.
hepsi masterpiece çok güzel oyunlar. Ama bi oyuna bu tarz damga vurmak emin ol çok kolay.
Gta araba sürme sim.
Tlou ve GOW Yürüme sim, Özellikle TLOU :DD
ve açık dünya oynamak istiyorsanız GTA oynayın derken ciddi miydin merak ediyorum .D
GTA ve RDR aynı ustadan ve fırından çıkma.
ve çok rahat söyleyebilirim RDR nin açık dünyası GTA dan çok daha iyi.

Araba eklensin demedim oyunda insanı bıktıracak kadar at sürme olduğu için at sürme sim. Ayrıca yapay zeka bile at sürme sim diyor. Oyun aşırı glaze.
IMG_20260117_163334.webp

Araba eklensin diye bir şey demedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GTA 5 daha eğlenceli rdr2'de saatlerce at koşturmak ve bazı görevleri sıkıcı oyunda doğru düzgün Fast Travel sistemi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve tema herkese hitap edecek türden değil.
Kamptaki gerekli şeyleri yükseltirsen hızlı seyehat açılıyor

Oyunda micah sen benden daha iyi olamazsın diye vurup öldürüyor sonra ekrana kurd çıkıyor karakterimiz gittiğimiz her yerde insanları kışkırtıyor ama buna rağmen "KONKO OYUN DUYGULARI ÇOK İYİ YANSITIYOR ARTHUR MORGON ÇOK ONORLO BİRİSİ" diyorsunuz.
Daha derin özetleyemezdin kardeşim.

absolute-cinema-is-asymmetrical-so-i-flipped-it-v0-wlv2qyn32i4e1.webp

Oyun kültürü GTA ve Assassin's Creedi geçememiş cahillerin şöyle konular hakkında yorum yapması çok sinir bozucu. Bir taraf RDR yi tanrı katına çıkartıyor, diğer taraf da oyuna sadece at sürme simülasyonudur diyor. Cahilliğiniz mide bulandırıyor, dışarıdan böcek gibi görünüyorsunuz. Sadece oyun değil, herhangi bir şeyi eleştirmeden önce o konuda ne seviyede bilgi ve kültüre sahip olduğunuzu sorgulayın lütfen.

At sürme simülatörü diyip araba sürme simülatörü önermiş çocuk. :kekw: :kekw:

rdr 2 at sürme simülasyonu. forza horizon 6 çıktığında onu oynarım daha iyi hikayesi daha güzel.

Geri