Lm10cucittini
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Macun sürmeden kapattıysan normal dostumNot:termal macun iki yıldır değişmedi fakat sadece termal macunun bu kadar farkediceğini düşünmüyorum fotoğrafta bu uygulama hariç bir şey açık değil (stok fan var intel core i5 12400f) fan temizliğinide yaptım fakat aynı fc26 açılırken 100 dereceyi görüyor
Arctic mx4 siparişi verdim kullanıp deniyeceğim tekrarMacun sürmeden kapattıysan normal dostum
hem montaj hemde macunsuz geri takmış fanı anladığım kadarıyla normal yani o derecelerMontaj hatası var.
Nasıl yani hocamMontaj hatası var.
Bu süre zarfında işlemciyi fazla yormayın macunsuz kullanmak zararlıdırArctic mx4 siparişi verdim kullanıp deniyeceğim tekrar
Macun var sadece fandaki toz birikintilerini temizledimhem montaj hemde macunsuz geri takmış fanı anladığım kadarıyla normal yani o dereceler
Siparişini verdim teşekkürlerHocam, sorun büyük ihtimalle termal macundan. En iyisi MX-4 veya MX-6 alıp macunu yenilemek. İşinizi büyük ihtimalle çözer. Çok zor değil, evde kendiniz de yapabilirsiniz.
İşlemci ile temas problemi olabilir ek olarak macun ucuz bir şey stok soğutucu kullanıp macundan kısmayın.Nasıl yani hocam
Fanı açtığınız zaman macun sürmeden kapatırsanız gene ısınır hava boşlukları olacağı için ve üzerindeki macun muhtemelen kurudu şuanMacun var sadece fandaki toz birikintilerini temizledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siparişini verdim teşekkürler![]()