İŞLEMCİ SICAKLIK PROBLEMİ

İşlemci ile temas problemi olabilir ek olarak macun ucuz bir şey stok soğutucu kullanıp macundan kısmayın.
2 yıla yakındır kullanıyordum hocam yeni topladığım bi sistem değildi geçen akşam kulaklıkta müzik çalıyordu çıkardığımda aşırı yüksek ses geldiğini farkettim fandan yan monitörden uygulamayı açtım 95 dereceyi görünce altf4 attım fanı temizleyip tekrar taktım temizlikten öncede yaşadığım bir sorundu bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bi kule tipi soğutucu al geç. içinden çıkan macunu kullanırsın.
Hocam sonrası için düşünüyorum fakat üniversiteye gidiyorum kardeşim hariç aktif kullanılmıyor pc masrafa girmek istemedim

Macun var sadece fandaki toz birikintilerini temizledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siparişini verdim teşekkürler 🙏
Ne demek, sadece işi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf nokta var. İşlemciyi güzelce temizlemek için kuru peçete kullanman yeterli olur ama tavsiyem bir peçeteye izopropil alkol döküp silmen yoksa kolonya da iş görür. Termal macunu sürerken işlemciye çok fazla veya çok az sürmemeye dikkat etmelisin. En garantili yöntem nokta ve X şeklinde sürmektir. Kapatırken de vidaları eşit şekilde sıkmaya özen göster.

Ne demek, sadece işi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf nokta var. İşlemciyi güzelce temizlemek için kuru peçete kullanman yeterli olur ama tavsiyem bir peçeteye izopropil alkol döküp silmen yoksa kolonya da iş görür. Termal macunu sürerken işlemciye çok fazla veya çok az sürmemeye dikkat etmelisin. En garantili yöntem nokta ve X şeklinde sürmektir. Kapatırken de vidaları eşit şekilde sıkmaya özen göster.
Anlatım için teşekkürler 🙏

Geri