❌İndirim Bitti! Alienware 16 İ7-240H 16GB 1TB SSD RTX5060 QHD LAPTOP 🔥49.999₺ (Peşine 9 Taksit )

Yerinde servis ile teknik servisin farkı nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacak arkadaşlar kutuyu açarken video kaydına alsın sağına soluna iyice baksın republished ürün olmadığına dikkat etsin

Yerinde servis ile teknik servisin farkı nedir

alacak arkadaşlar kutuyu açarken video kaydına alsın sağına soluna iyice baksın republished ürün olmadığına dikkat etsin
Satıcı beta plus öyle bir sıkıntı olmaz

5060 için FHD daha iyi olur sanki, yine de kroniği falan yoksa iyi fiyat.

Ürünün detaylı incelemesi:

1768853981773.webp

GPU tarafında güç bakımından ciddi bir kısılma var. 80W olarak belirtilmiş. Bu durum timespy skorlarına da yansıyor
5060 için 10364 düşük sayılabilecek bir değer. Tam güç 5050 leri bu skorları alırken görüyoruz.

1768854067961.webp

Ekranı da testlerde 20ms olarak ölçülmüş. Bunları göz önünde bulundurarak tercihinizi yapın. Asus tuf - lenovo loq 'un 5060lı cihazları bu cihazı tabiri caizse yerden yere vurur. Oyunlarda 115W lık bir 5060'a göre %20 civarında bir performans kaybınız olacak gibi düşünebilirsiniz.

1768854386722.webp

Hocam ülkemizde böyle laptoplar alındı mı min 5 sene kullanılıyor. 5060'ın 2K performansı ileriye dönük yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum. Hele arkadaşın attığı gibi 80W bir 5060 ise 2K gaming konusunda üzebilir.

Beta plustan daha önce 2 tane laptop aldım en ufak sorun yaşamadım sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ve bilindik satıcılardan.
Betaplus gaminggentr'nin kendisi zaten, garanti kapsamında yapıyorlar yükseltmeleri falan.

Hocam ülkemizde böyle laptoplar alındı mı min 5 sene kullanılıyor. 5060'ın 2K performansı ileriye dönük yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum. Hele arkadaşın attığı gibi 80W bir 5060 ise 2K gaming konusunda üzebilir.

Betaplus gaminggentr'nin kendisi zaten, garanti kapsamında yapıyorlar yükseltmeleri falan.
Tam güç 5050 ile aynı skorları almış. 2K ekranla kullanıma uygun değil bence. Dell'in önceki serilerinde ciddi yazılımsal ve donanımsal bazı problemler vardı. Bu seride çözülmüş ise belki alınabilir. İyi araştırmak lazım.

WVA panel IPS mi beyler. Wide View Angle isimlendirmesi mi yoksa Wide VA mı ? Panel tipi nedir ?

Geri