Microsoft edge den nasıl kurtulabılırım

egegegege

80+
Reaksiyon skoru
56
arkadasım ınstadan arıyor edge e atıyor bi linki edge atıyor google kullanıyorum edge den kurtulmak ıstıorum nasıl yapabılırım

Kurtulamıyorsun. Her güncelleme ile yeniden geliyor. Revo unistaller + WinUtil (debloat) OOSU+ denedim olmuyor. En son microsoft edge kullanmaya başladım şimdi baya seviyorum. Resmen tecavüze uğradım :D

Kurtulamıyorsun her güncelleme ile yeniden geliyor. Revo unistaller + WinUtil (debloat) OOSU+ denedim olmuyor. En son microsoft edge kullanmaya başladım şimdi baya seviyorum :D
o seni ele geçirmiş patron :) :)

o seni ele geçirmiş patron :) :)
Yok ya cidden 3-5 gün şans ver başka tarayıcı kullanma bir eksiği yok. Hatta windows ile entegre çalıştığı için epey hızlı. Bir kaç ayar ve extension çakman lazım. Yani brave geçmediğin sürece tarayıcı değişmene gerek yok öyle diyeyim.

Yok ya cidden 3-5 gün şans ver başka tarayıcı kullanma bir eksiği yok. Hatta windows ile entegre çalıştığı için epey hızlı. Bir kaç ayar ve extension çakman lazım. Yani brave geçmediğin sürece tarayıcı değişmene gerek yok öyle diyeyim.
nasıl ayarlar hocam

arkadasım ınstadan arıyor edge e atıyor bi linki edge atıyor google kullanıyorum edge den kurtulmak ıstıorum nasıl yapabılırım
varsayılan uygulama ayarın edge şuan muhtemelen onu değiştir. edge yi silmen biraz fazla zor bildiğin gömülü bişey o kurtulamazsın

github'ta edge remover var onu kullanıyordum , kaldırmak için.

Geri