RTX 4070 Süper’den 5070 Ti Geçmek Mantıklı mı

Elimdekini ilana koydum, 5070ti fiyatlarını şuan şişirmişler Hb üzerinde. Anlık 45 46 düşüyor, yakaladığım an çekeceğim.

Kartının ikinci el değeri yüksek direkt sat ve 5070Ti geç bir kaç ay sonra kartı hayal bile edemezsin zaten. Ayrıca yeni DLSS 4.5 FP8 gücünden faydalandığı için en az darbeyi 5000 serisi yiyor. Çok hayranı olmasam da MFG x6'ya çıktı ama asıl game changer olay Dynamic MFG. Geçmen için bir çok sebep var ama geçmemen için hiçbir sebep yok.

Kartının ikinci el değeri yüksek direkt sat ve 5070Ti geç bir kaç ay sonra kartı hayal bile edemezsin zaten. Ayrıca yeni DLSS 4.5 FP8 gücünden faydalandığı için en az darbeyi 5000 serisi yiyor. Çok hayranı olmasam da MFG x6'ya çıktı ama asıl game changer olay Dynamic MFG. Geçmen için bir çok sebep var ama geçmemen için hiçbir sebep yok.
Anlattığına göre kupon ve 2. Elde sattığı karttan sonra resmen beleşe geliyor kart. Eleman hala burda. Ben olsam çoktan siparişi vermiştim 😂

Hocam o belirttiğiniz rakamda kupon varsa bence birazda üstüne siz ekleyin ve 5080 alın gerçekten farkı o zaman hissedersiniz bana kalırsa

Elimdekini ilana koydum, 5070ti fiyatlarını şuan şişirmişler Hb üzerinde. Anlık 45 46 düşüyor, yakaladığım an çekeceğim.
3-5 bin lira için karttan olacaksın. Kart üretimden kaldırıldı. Yarın indirim beklerken “Ram mağdurları gibi” şapa oturma. 45 e düşsün diye beklediğin kart 60-65 lere çıkınca bruh moment olma. Zaten 20k kupon ve elinde 2. El 4070 super var. Cebinden çıkacak maksimum 10-15k arası. 1 adet 16 gb ram parasına 5070 ti alacaksın. Dostum ileriyi bilmemekle beraber benim kendi fikrimce vakit kaybetmemen.

Şu anda RTX 4070 Super ekran kartı kullanıyorum ve 2K (1440p) çözünürlükte oyun oynuyorum. Mevcut kartımın 1 yıl daha devam eden garantisi var.

RTX 5070 Ti için şu an bazı kampanyalar mevcut. Belirli sitelerde kullanabileceğim, nakde çevrilemeyen yaklaşık 20.000 TL değerinde bir kuponum var. Bu şartlar altında, 2K oyun için 4070 Super’dan 5070 Ti’ya yükseltme yapmak sizce gerekli ve mantıklı mı? Yoksa garanti avantajı olan 4070 Super ile devam etmek daha mı doğru olur?
20k kupon ile otomatik 30-35k bandına düşüyor kart elindekini satsan 9060xt parasına geçiş yapılacak nerdeyse hatta daha az beklemen hata bence

Hangi modeli önerirsiniz peki? Hepsiburada üzerinden olursa sevinirim.

Hangi modeli önerirsiniz peki? Hepsiburada üzerinden olursa sevinirim.
Biz burda konuşurken hepsiburada 5070 ti ekran kartlarını 5080 fiyatlarına getirmiş bile. Site bazından konuşmak istemiyorum. Herhangi bir sıralama mevcut değil. Hangisini uyguna bulursan onu al

-Msi gaming trio
-Gigabyte aorus
-Palit gamerock
-Palit gamingpro
-Pny ARGB Oc +plus ( kutusunda plus yazan model )
-Asus Tuf
-Galax Ex gamer
-Colorful iGame

Şu anlık aklımdaki bunlar. Uzun vadede seni üzmeyecek modeller. Hangisinden ucuza bulursan al. Sıcaklık değerleri gayet iyi içerisindeki thermal pad kaliteleri de gayet iyi. Ventus - inspire - shadow falan bunlardan uzak dur. Giriş seviyesi rezalet bir kartı dğer modellerin üst segment fiyatına satıyorlar şaka gibi.

Biz burda konuşurken hepsiburada 5070 ti ekran kartlarını 5080 fiyatlarına getirmiş bile. Site bazından konuşmak istemiyorum. Herhangi bir sıralama mevcut değil. Hangisini uyguna bulursan onu al

-Msi gaming trio
-Gigabyte aorus
-Palit gamerock
-Palit gamingpro
-Pny ARGB Oc +plus ( kutusunda plus yazan model )
-Asus Tuf
-Galax Ex gamer
-Colorful iGame

Şu anlık aklımdaki bunlar. Uzun vadede seni üzmeyecek modeller. Hangisinden ucuza bulursan al. Sıcaklık değerleri gayet iyi içerisindeki thermal pad kaliteleri de gayet iyi. Ventus - inspire - shadow falan bunlardan uzak dur. Giriş seviyesi rezalet bir kartı dğer modellerin üst segment fiyatına satıyorlar şaka gibi.
Bu modeller var en uyguna diğerleri anlamsız uçmuş.

Modelleri arkadaşlara sor istersen. Zotac hakkında hiçbir fikrim yok. İnno3d ile alakalıda. Windforce giriş seviyesi falandı yanlış hatırlamıyorsam. Padlerinde sıkıntı var diye duymuştum ama dediğim gibi bilen birisi varsa bu 3 modeli gelsin yorumlasın. Ben bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,969
Üyeler
188,507
Son üye
ym58
Geri