evet halkbank hesabı açıp başvurman lazımŞubeye gidecekmişim öyle mesaj geldi.
Acaba önce halkbank lı olup öyle mi denemek lazım
evet halkbank hesabı açıp başvurman lazımŞubeye gidecekmişim öyle mesaj geldi.
Acaba önce halkbank lı olup öyle mi denemek lazım
Halkbank olmadan olmuyor mu wtfevet halkbank hesabı açıp başvurman lazım
evet paraf zaten halkbank’ın kredi kartıHalkbank olmadan olmuyor mu wtf
evet halkbank hesabı açıp başvurman lazım
3 kişi de aynı şeyi dedi bende de durum aynı sanırım öyle bekliyoruzBende sadece vatan kampanyası görünüyor acaba kart gelince mi diğer kampanyalar görünecek
bundada geçerlimi ona göre başvurayım hocamilk mesajı güncel tutuyorum. Birader de başvurdu kart gelince kampanya aktif olunca, vatandan kasa ya da ekran kartı alacaz.
Konuyu ona göre güncelleyeceğim.
3 kampanyadan 6700 tl parafpara kazanırsınız.bundada geçerlimi ona göre başvurayım hocam
Samsung Premium Plus AR12TSFYCWK/SK A++ 12000 BTU Duvar Tipi Klima : Amazon.com.tr: Mutfak
Samsung Premium Plus AR12TSFYCWK/SK A++ 12000 BTU Duvar Tipi Klima : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Hocam vatan ile birleşmesi net değildi zaten. Her ihtimale karşı onu da eklemiştim.Kampanyalar bende birlesmedi. 40000 tllik vatan alisverine 5000 tl kazandim basliktaki gibi olmadi.
parafly henüz kimseye tanımlanmadı konuya eklenecek olursa 5 kişiyle konuştum kimsede gözükmüyor kart elinize ulaşınca bakın diyorlarKampanyalar bende birlesmedi. 40000 tllik vatan alisverine 5000 tl kazandim basliktaki gibi olmadi.
Kampanyalarin hepsine alisveristen once katilmistim uzun suredir parafcardim oldugu icin kampanya sureclerine hakimim. Kartim normal parafcard. Parafly degil.Hocam vatan ile birleşmesi net değildi zaten. Her ihtimale karşı onu da eklemiştim.
Kartınız parafly mı? Bir de kampanyalara katıldınız mı?