Shein indirimli ürünler

Bu akşam kargoya verilen var mı

mekanik saat benim elime geldi beklediğimden bile daha iyi çıktı açıkcası alıpta bekleyenler heyecanı bir tık daha arttırabilir :D. Önceden verdiklerimden hala ses yok neye göre geçiyor anasını satayım?

10-14 Ocak arası vermiş olduğum 6 sipariş az önce geldi. 36TL'ye satılan nebulazatorde geldi. Tıbbi cihaz sayarlar gönderilmez yazılmıştı geçmiş gümrükten. Siparişlerimin 4 tanesi 2li olarak birleştirilmiş olarak geldi Aras'tan.
Atar mısın linkini tekrar alalım bizde geldiyse

mekanik saat benim elime geldi beklediğimden bile daha iyi çıktı açıkcası alıpta bekleyenler heyecanı bir tık daha arttırabilir :D. Önceden verdiklerimden hala ses yok neye göre geçiyor anasını satayım?
ben de longlux mekanik saat aldım 4 ocakta 12 ocakta uçak indi hala yok ürün ortada

hocam bu ön çelik kısmında böyle çizgi çizgi izler var mı seninkinde

10 ocakta sipariş verdiğim 2 ayrı hesaptan ürünler vardı Bugün geldiler. Mesela yine 10 ocakta farklı bir hesaptan ürünüm 16 ocakta gelmişti. Yani ortalama şu an 10 günde ürünler geldi şu an birkaç ürün daha sipariş vereyim diyorum tahmini gün olarak 30 Ocak ve 2 Şubat diyor ve zaten şu ana kadar gelen ürünlerimin hepsi tahmini teslimattan erken geldi.

Atar mısın link?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 ocakta sipariş verdiğim 2 ayrı hesaptan ürünler vardı Bugün geldiler. Mesela yine 10 ocakta farklı bir hesaptan ürünüm 16 ocakta gelmişti. Yani ortalama şu an 10 günde ürünler geldi şu an birkaç ürün daha sipariş vereyim diyorum tahmini gün olarak 30 Ocak ve 2 Şubat diyor ve zaten şu ana kadar gelen ürünlerimin hepsi tahmini teslimattan erken geldi.
Bende Alican

Benim siparişler hala bekliyor yarına kaldı bekleyiş

1768928278720.webp

KZ castor almak istiyorum da yetişmesi zor gibi garantiyle alırsam kesin iade ederler mi ücretini bir sorun olması durumunda
Bende kulaklık bakıyorum, en iyi kablolu kulaklık bu mu?

SHEIN ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Uzun süren teslimat süresinden kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

Kontrolümüz sonucunda, uzun gecikme nedeniyle paketinizin ücreti iade edilmiştir.

Ne yazık ki, paketin bu aşamada teslim edilme olasılığı oldukça düşük, çünkü ciddi bir gecikme yaşandı.

Bu durumun yol açtığı hayal kırıklığı için gerçekten üzgünüz.

Adamlara paketim nerede diye yazdım, iptal üstüne iade ettiler. Ürün hâlâ elime ulaşabilir pek önemli bir şey değil ama desteğe yazınca iptal gelebiliyor tahmini teslim tarihinden sonra yazanlara.
Galiba bizim gelmeyen paketler mokoko oldu

Shein nasıl etti bu işi, diğer firmalar çatır çatır yolluyor 1 kargo kaybolmadı shein 1 işi beceremedi hemde en önemli zamanda

Son düzenleme:
Bende kulaklık bakıyorum, en iyi kablolu kulaklık bu mu?

Galiba bizim gelmeyen paketler mokoko oldu

Shein nasıl etti bu işi, diğer firmalar çatır çatır yolluyor 1 kargo kaybolmadı shein 1 işi beceremedi hemde en önemli zamanda
bir ara benimde öyleydi arada kayboluyor şubeye geldiğinde sisteme işliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,768
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri