AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 127
hayırlısıyla gelsinler. lazım ürünler vardı ortada yoklar orası canımı sıktıinşallah gelmesine gelir bayadır güncelleme de yok yav bende de
hayırlısıyla gelsinler. lazım ürünler vardı ortada yoklar orası canımı sıktıinşallah gelmesine gelir bayadır güncelleme de yok yav bende de
Atar mısın linkini tekrar alalım bizde geldiyse10-14 Ocak arası vermiş olduğum 6 sipariş az önce geldi. 36TL'ye satılan nebulazatorde geldi. Tıbbi cihaz sayarlar gönderilmez yazılmıştı geçmiş gümrükten. Siparişlerimin 4 tanesi 2li olarak birleştirilmiş olarak geldi Aras'tan.
ben de longlux mekanik saat aldım 4 ocakta 12 ocakta uçak indi hala yok ürün ortadamekanik saat benim elime geldi beklediğimden bile daha iyi çıktı açıkcası alıpta bekleyenler heyecanı bir tık daha arttırabilir. Önceden verdiklerimden hala ses yok neye göre geçiyor anasını satayım?
hocam bu ön çelik kısmında böyle çizgi çizgi izler var mı seninkindemekanik saat benim elime geldi beklediğimden bile daha iyi çıktı açıkcası alıpta bekleyenler heyecanı bir tık daha arttırabilir. Önceden verdiklerimden hala ses yok neye göre geçiyor anasını satayım?
Atar mısın link?mekanik saat benim elime geldi beklediğimden bile daha iyi çıktı açıkcası alıpta bekleyenler heyecanı bir tık daha arttırabilir. Önceden verdiklerimden hala ses yok neye göre geçiyor anasını satayım?
Bende Alican10 ocakta sipariş verdiğim 2 ayrı hesaptan ürünler vardı Bugün geldiler. Mesela yine 10 ocakta farklı bir hesaptan ürünüm 16 ocakta gelmişti. Yani ortalama şu an 10 günde ürünler geldi şu an birkaç ürün daha sipariş vereyim diyorum tahmini gün olarak 30 Ocak ve 2 Şubat diyor ve zaten şu ana kadar gelen ürünlerimin hepsi tahmini teslimattan erken geldi.
Bende kulaklık bakıyorum, en iyi kablolu kulaklık bu mu?KZ castor almak istiyorum da yetişmesi zor gibi garantiyle alırsam kesin iade ederler mi ücretini bir sorun olması durumunda
Galiba bizim gelmeyen paketler mokoko olduSHEIN ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Uzun süren teslimat süresinden kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.
Kontrolümüz sonucunda, uzun gecikme nedeniyle paketinizin ücreti iade edilmiştir.
Ne yazık ki, paketin bu aşamada teslim edilme olasılığı oldukça düşük, çünkü ciddi bir gecikme yaşandı.
Bu durumun yol açtığı hayal kırıklığı için gerçekten üzgünüz.
Adamlara paketim nerede diye yazdım, iptal üstüne iade ettiler. Ürün hâlâ elime ulaşabilir pek önemli bir şey değil ama desteğe yazınca iptal gelebiliyor tahmini teslim tarihinden sonra yazanlara.
bir ara benimde öyleydi arada kayboluyor şubeye geldiğinde sisteme işliyorlarBende kulaklık bakıyorum, en iyi kablolu kulaklık bu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Galiba bizim gelmeyen paketler mokoko oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Shein nasıl etti bu işi, diğer firmalar çatır çatır yolluyor 1 kargo kaybolmadı shein 1 işi beceremedi hemde en önemli zamanda