gunesss
80+
- Reaksiyon skoru
- 237
özelden yazıyorum numara var, bir markanın sahibi olan abi bilgisayar gruplarından tanıyorum o satıyor markanın adı aklıma gelmediLink var mı
özelden yazıyorum numara var, bir markanın sahibi olan abi bilgisayar gruplarından tanıyorum o satıyor markanın adı aklıma gelmediLink var mı
Hocam yazdığımı okunuyorsun sanırım. Rampage ekranı lcd7 tane fan var nasıl yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 fan var bunda aradaki fiyat farkına baba psu alırsın
Hocam yazdığımı okunuyorsun sanırım. Rampage ekranı lcd
İnternetten bakarsanız LCD ekranın ips ile farkını görebilirsiniz. 3 tsne fan 700 TL thermslright onu da alır zaten bu kasaları alan insan. Kalitesiz olduğunu nereden biliyorsunuz onuda anlamadımOkuyorum hocam kasa yolladınız bunda psu var diye baktım aradaki fiyat farkına psu alınır zaten bronzedan daha iyi rampage ekranı lcd yazmışsınız yolladığınız kasanın oled mi anlamadım herhangi bir bilgi yok birde 4 tane fan olduğunu söyledim.
Hyte kadar kasa bütçem maalesef hocamEkranlı kasa konusunda bütçesi olan HYTE Y70 Touch olmayan Dragos North Evo LCD ekranlı kasadan şaşmasın
Ben kalitesiz demedim bronzedan daha iyi psu alınır dedim gönderdiğiniz ekranın ips olduğunda şimdi öğrendimİnternetten bakarsanız LCD ekranın ips ile farkını görebilirsiniz. 3 tsne fan 700 TL thermslright onu da alır zaten bu kasaları alan insan. Kalitesiz olduğunu nereden biliyorsunuz onuda anlamadım
Bir fikrim yok. Ben sadece taksitli almak isteyenler için bağlantı attım.Bitfenixin ki daha iyi değil mi hem ips hem PSU var. 7k bandında ama LCD iOS göre nasıl olur bilemedim. Ben de bir kaç gündür bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayriyetten neden beyazı daha pahalı
Bitfenix'in fiyatı şimdi 11k, 2 gün önce daha mı ucuzdu? Arada neredeyse iki kat fiyat farkı varda, meraktan soruyorum.Bir fikrim yok. Ben sadece taksitli almak isteyenler için bağlantı attım.