🔥İndirim Rampage nova lcd ekranlı kasa 6399den 5999a inmiş

Ekranlı kasa konusunda bütçesi olan HYTE Y70 Touch olmayan Dragos North Evo LCD ekranlı kasadan şaşmasın

Hocam yazdığımı okunuyorsun sanırım. Rampage ekranı lcd

Okuyorum hocam kasa yolladınız bunda psu var diye baktım aradaki fiyat farkına psu alınır zaten bronzedan daha iyi rampage ekranı lcd yazmışsınız yolladığınız kasanın oled mi anlamadım herhangi bir bilgi yok birde 4 tane fan olduğunu söyledim.

Okuyorum hocam kasa yolladınız bunda psu var diye baktım aradaki fiyat farkına psu alınır zaten bronzedan daha iyi rampage ekranı lcd yazmışsınız yolladığınız kasanın oled mi anlamadım herhangi bir bilgi yok birde 4 tane fan olduğunu söyledim.
İnternetten bakarsanız LCD ekranın ips ile farkını görebilirsiniz. 3 tsne fan 700 TL thermslright onu da alır zaten bu kasaları alan insan. Kalitesiz olduğunu nereden biliyorsunuz onuda anlamadım

Ekranlı kasa konusunda bütçesi olan HYTE Y70 Touch olmayan Dragos North Evo LCD ekranlı kasadan şaşmasın
Hyte kadar kasa bütçem maalesef hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten bakarsanız LCD ekranın ips ile farkını görebilirsiniz. 3 tsne fan 700 TL thermslright onu da alır zaten bu kasaları alan insan. Kalitesiz olduğunu nereden biliyorsunuz onuda anlamadım
Ben kalitesiz demedim bronzedan daha iyi psu alınır dedim gönderdiğiniz ekranın ips olduğunda şimdi öğrendim

Bitfenixin ki daha iyi değil mi hem ips hem PSU var. 7k bandında ama LCD iOS göre nasıl olur bilemedim. Ben de bir kaç gündür bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyetten neden beyazı daha pahalı
Bir fikrim yok. Ben sadece taksitli almak isteyenler için bağlantı attım.

Bir fikrim yok. Ben sadece taksitli almak isteyenler için bağlantı attım.
Bitfenix'in fiyatı şimdi 11k, 2 gün önce daha mı ucuzdu? Arada neredeyse iki kat fiyat farkı varda, meraktan soruyorum.

şu rampage yazısı resmen amatör gösteriyor. sadece logolarını koysalar bi marka ismi yaratana kadar keşke. ürün güzelde olsa "rampage" diye alası gelmiyor insanın.

Montech King pro 95 tavsiye ederim lcd yok ama en azından rampage alacağıma abd malı alırım. Aşırı da memnunum.

yıllar önce bir rampage kasa almıştım. Şimdi satmaya çalışıyorum evde yer kaplamasın diye. Adamlar öne 3 tane fan koymuş ama 3 fan da ön cama 0. fanları bildiğin cama dayamışlar. Fanlar boşa dönüyordu. Sonra fanlar zar zor söktüm de tepeye taktım, 1 tanesini de geriye aldım. Kasanıj önü için de hava alsın diye mini mini ızgara koymuşlar. Kör adam yapsa bu kadar saçma kasa yapamaz. tenekesi de leş gibi zangırdıyordu. Sonra gittim nzxt kasa aldım oha dedim farka bak. bu leş markaya 1 tl bile verilmez. isterse üstüne 65 inch tv koysunlar yine 5 kuruş etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri