RAKI ve MEZE ÖNERİSİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni rakı içmiyorsan rakı içiyorum deme maalesef. Tabii alkol zevklerdir ve renklerdir ama bu işin pir'i yeni rakı'dır.

Tecrübe ile sabit..

Meze olarak;

Zeytinyağlı ve sirkeli cacık,
Çiğ köfte,
Rus salatası,
Ezine peyniri

benim tercihimdir..

Yeni rakı içmiyorsan rakı içiyorum deme maalesef. Tabii alkol zevklerdir ve renklerdir ama bu işin pir'i yeni rakı'dır.

Tecrübe ile sabit..

Meze olarak;

Çiğ köfte,
Rus salatası,
Ezine peyniri

benim tercihimdir..
Düşüncene saygım var ama katilmiyorum hocam teşekkürlerimle

Düşüncene saygım var ama katilmiyorum hocam teşekkürlerimle

Aklına gelebilecek tüm rakıları tattım. Merdiven altı denilen rakıları dahi içtim.. Yeni Rakı dışında ki rakılar anasonun çeşidir bana göre. Gerçekten anason tadı alayım rakı içeyim dersen yeni rakı iç.

dostlar haftasonu evde takılacağım hangi rakıyı alayım ve yanında hangi mezeleri / yemekleri tüketmek keyifli olur ? ilk rakım boğmaaydı , daha sonra yeni rakı içtim beğenmedim . yeni rakı harici tavsiyelerinizi beklerim
Efe Gold - Beylerbeyi Göbek - Tekirdağ Altın Seri İyidir Meze Olarak Humus - Haydari - Atom - Süzme Yoğurt - Cacık - Peynir Çeşitleri - Çiğ Köfte - Patlıcan Kızartması Yada Közde Patlicanlı Biberli Bir Meze Vb Güzel Olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tecrübe ile sabit..

Meze olarak;

Çiğ köfte,
Rus salatası,
Ezine peyniri

benim tercihimdir..
Yeni Rakı En Kalitesizi Ve En Kötüsüdür En İyisi Efe Gold - Tekirdağ Altın Seri - Beylerbeyi Göbektir Bal Gibi Rakılardır Yeni Rakı İçenler Bütçe Dostu Olduğu İçin Ve Ucuza Kaçmak İçin Yeni Rakıyı İçer Ve Kendini Avutur

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Onun içtiği değilde daha çok içiş tarzı önemli. Makattan çeke çeke nirvanaya ulaşmış.
Özünde iyi bir insan aslında sadece ilaçlarını almayı unutuor
O zaman içtiği tineri önersinde bizde kafa yapalım biraz :D hahahsksjs
Gıybeti belki anlamazsınız anlayacağınız dilde söyleyelim
Adam olan (kadın erkek fark etmez) başkasının arkasından konuşmaz.
dilediğine inanıyor olabilirsiniz. Ama adam olan yüzüne konuşur arkandan değil
çürütmeyi başaramayıp nefret kusuyor olabilirsiniz bu Allah ile sizin aranızdaydı

tek diyeceğim hakkımı haram zıkkım ediyorum normalde haram etmeyi sevmem ama gıybet ayrı bir konudur.
sizden çıkar umarım son nefesinize kadar

çürütmeyi başaramayıp nefret kusuyor olabilirsiniz bu Allah ile sizin aranızdaydı

tek diyeceğim hakkımı haram zıkkım ediyorum normalde haram etmeyi sevmem ama gıybet ayrı bir konudur.
Boşver Hocam Herkes Kendine Yakışanı Yapar

Hiç değilse burada Laf çevirme. İçtiğini öner bari arkanca konuşsaydık ismin etiketlenmiş mesajın altına yazı yazmazdık.
Çok halüsnasonlar görüyorsun malesef.

Efe Gold - Beylerbeyi Göbek - Tekirdağ Altın Seri İyidir Meze Olarak Humus - Haydari - Atom - Süzme Yoğurt - Cacık - Peynir Çeşitleri - Çiğ Köfte - Patlıcan Kızartması Yada Közde Patlicanlı Biberli Biz Meze Vb Güzel Olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni Rakı En Kalitesizi Ve En Kötüsüdür En İyisi Efe Gold - Tekirdağ Altın Seri - Beylerbeyi Göbektir Bal Gibi Rakılardır Yeni Rakı İçenler Bütçe Dostu Olduğu İçin Ve Ucuza Kaçmak İçin Yeni Rakıyı İçer Ve Kendini Avutur

Hocam sen yeni rakı'yı içemediğin için yeni rakı'yı kötülüyorsun. Bugün bahsettiğin rakıların 100 cl'iğini tek başıma içerim. Çünkü çoğu meyve suyu tadında. Bütçe dostluğu ile alası yok. Beylerbeyi dediğin rakı misal, anasonun tadına tahammül edemeyen kişilerin içtiği rakıdır.

Şu rakı adabı ödülü sahibini bulsun da rahatça rakı muhabbeti okuyalım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri