Bilgisayar ile hep amcam takiliyor

Eski konuyuda okudum Allah sabır versin reis en garanti çözüm bence babana söyle yeni bi PC alsın adam akıllı bir şey oda senin olsun yalvaryakar nasıl aldırabilirsen artık tehdit et
Bide spofora 3k verdiyse düşün onun parasını da babandan almıştır büyük ihtimal sigarasını falanda alıyorsa

Sat pc yi gitsin sen oynayamıyorsan kimse oynamasın
Maalesef hocam heryere satışa koydum nalet olası bilgisayar satılmıyor daha babam diyor PC ye ona verelim diyor Baba dedimki PC yi ona verirsin eve geleni bilmem ne yapayım aşağıya atarım ona gene vermem dedim

Amcana hiç dedin mi sal pcyi ben oynayım diye belki salar

Eski konuyuda okudum Allah sabır versin reis en garanti çözüm bence babana söyle yeni bi PC alsın adam akıllı bir şey oda senin olsun yalvaryakar nasıl aldırabilirsen artık tehdit et
Bide spofora 3k verdiyse düşün onun parasını da babandan almıştır büyük ihtimal sigarasını falanda alıyorsa
Yok spofu borç alarak almış bu sefer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amcana hiç dedin mi sal pcyi ben oynayım diye belki salar
Dedim arkadaşlarla loldeuim diyor sonra sonra sonra hep böyle sonra diye diye bok oluyor tadı kalmıyor zaten sonrası 4 saat

Amin

Yok spofu borç alarak almış bu sefer

Dedim arkadaşlarla loldeuim diyor sonra sonra sonra hep böyle sonra diye diye bok oluyor tadı kalmıyor zaten sonrası 4 saat

Amin
O zaman kavga etmenin zamanı gelmiş hocam

Her gün sisteme format at, modem arayüzünden internet hızını kağnı moduna al, saatlerce download yapmaya uğraşsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,985
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri