Oyun oynamak için 90k verilirmi

Reaksiyon skoru
29
Geçenlerde çalıştığım yerde sohbet ederken biri sadece oyun oynamak içinmi 90k harciyorsun dedi ve duraksadım cidden haklımı bilemedim tek başıma yaşayan kirada kalan evden işe işten eve hatta 3 öğünümü işyerinde yiyen 21 yaşında askerliğimi yapmış biriyim cidden haklımı bilemedim asgari ücrete zam gelmeden önce 50k maaş alıyorum nerdeyse harcamam olmamasına rağmen kenara 20-25k atacağıma sıfırdan setup kurayim dedim bu ayın maaşını alınca son parçaları alıp pc toplama serüvenim bitiyor ama birden o kişinin dediği aklıma geliyor cidden verilirmi doğrumu yapıyorum artık bilmiyorum…

Her ay mı harcıyorsun 90 bin? Bir defa alacaksın bitecek. 90 bin TL'lik bilgisayara en az 7-8 sene güncelleme yapma gereği de duymazsın. Kira vermene rağmen seni zor durumda bırakmayacak sorun yok. Burada sıkıntı, donanımı fetişlik haline getirmek.

Her ay mı harcıyorsun 90 bin? Bir defa alacaksın bitecek. 90 bin TL'lik bilgisayara en az 7-8 sene güncelleme yapma gereği de duymazsın. Kira vermene rağmen seni zor durumda bırakmayacak sorun yok. Burada sıkıntı, donanımı fetişlik haline getirmek.
Hayır hocam her ay nasıl 90k harcayim yavaş yavaş indirim kovalayarak topluyorum toplam tutar 90k yani mousepad’ten tut masaya kadar bu tutarın içinde

Hayır hocam her ay nasıl 90k harcayim yavaş yavaş indirim kovalayarak topluyorum toplam tutar 90k yani mousepad’ten tut masaya kadar bu tutarın içinde
Tamam işte. Kirada kalmana rağmen seni sıkıntıya sokmayacaksa problem yok. İndirimle, taksitle halledilir.

Geçenlerde çalıştığım yerde sohbet ederken biri sadece oyun oynamak içinmi 90k harciyorsun dedi ve duraksadım cidden haklımı bilemedim tek başıma yaşayan kirada kalan evden işe işten eve hatta 3 öğünümü işyerinde yiyen 21 yaşında askerliğimi yapmış biriyim cidden haklımı bilemedim asgari ücrete zam gelmeden önce 50k maaş alıyorum nerdeyse harcamam olmamasına rağmen kenara 20-25k atacağıma sıfırdan setup kurayim dedim bu ayın maaşını alınca son parçaları alıp pc toplama serüvenim bitiyor ama birden o kişinin dediği aklıma geliyor cidden verilirmi doğrumu yapıyorum artık bilmiyorum…
Sık sık bilgisayar güncellemiyorsan performanslı parçalar alınır.

Ama bende senin gibi oyunlara hevesli biriydim pc topladım kaç kez ama şuanda farkettiğim aslında benim rahatlığım yok abi.
Bir laptop olsa da yatağıma uzansam böööyle rahat rahat pc de işlerimi görsem. Masada oturmaya mecbur kalmasam

İnan bir yerde oturupta uzun süre kalmak baya baya yoruyor adamı.

Sık sık bilgisayar güncellemiyorsan performanslı parçalar alınır.

Ama bende senin gibi oyunlara hevesli biriydim pc topladım kaç kez ama şuanda farkettiğim aslında benim rahatlığım yok abi.
Bir laptop olsa da yatağıma uzansam böööyle rahat rahat pc de işlerimi görsem. Masada oturmaya mecbur kalmasam

İnan bir yerde oturupta uzun süre kalmak baya baya yoruyor adamı.
Hocam galiba benim modelim bozuk ben otururken yatakta yatan halime nazaran daha rahat ve daha hızlı uykuya dalıyorum 🙃
Hocam tabikide bir sefer alıcam performanslı parçalar alıyorum (9070xt, 9700x) sistemi tahminimce en az 3 yıl upgrade etmem

Hocam galiba benim modelim bozuk ben otururken yatakta yatan halime nazaran daha rahat ve daha hızlı uykuya dalıyorum 🙃
Hocam tabikide bir sefer alıcam performanslı parçalar alıyorum (9070xt, 9700x) sistemi tahminimce en az 3 yıl upgrade etmem
Monitörün hangisinden?

Donanım arşivi youtube kanalında önerilmişti ve indirime girdiğinde aldım Bu monitörü
Çok güzel monitormuş. Güzel günlere kullan.
Söyleyecektim 1080P kullanıyorsan değiştirme zaten yeni çıkacak oyunlar yüksek çözünürlüklerde zorlanıcak. full hd çözünürlükteyse 100 fps üzeri oynarsın.

Yine hayırlı olsun derim.

Verilir tabii oyun dışındaki diğer işlevlerini boşversek dahi her gün 2-3 saat seni eğlendirecek bir şey için 90k pahalı değil. Her gün 2-3 saatinle başka bir aktivite yapsan bir günde zaten 2-3k tl para ödeyeceksin 2-3 ayda bilgisayara harcadığın parayı geçecek ve elinde hiçbir şey olmayacak bilgisayar bunu sana 4-5 sene sağlayacak minimum ayrıca maddi değeri de var istesen satabilirsin de

Kendi paranı istersen yığın yapar yakar üstünden atlarsın niye takılıyorsun? Ayakkabıya beş bin lira veren tip de var, çantaya 25 veren de, bir tane zincir üstünde 2mm taş parçasına 120k veren de, 2 gün eiffel altında instagrama poz atmak için 150k veren de. Asgari ücret kazanıp iphone ile gezen de var diyeceğim gezmeyen yok zaten. Kimse 15k'lık telefon da arıyor diye onu almıyor veya pahalısını aldı diye dertlenmiyor. Keyfini baltalama.

geçen sene 19bine hazır sistem aldım arkadaşım ne gerek var dedi keşke almasaydın dedi 2 ay önce 5070ti sistem topladı. kimin ne dediğinin önemi yok sen mutluysan gerisi boş

Geri