🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alın hocam bugün incelemesini yayınlayacağım Inno3D'nin. İki gündür yoğun şekilde kurcalıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC almaya gerek yok. Şuan bendeki oc olmayan Inno3D 3.1ghz'e kadar çıkıyor undervolt ile. GDDR7 bellekler zaten zorlanmadan +3000mhz frekansa geliyor. Şimdi detaylı soğutma performansı testleri yapıyorum internette pek incelemesi olan bir model değil. Akşama yayınlarım buraya da link atarım.

Zotac da üzmez kesinlikle. İki yıldır Zotac 4070 Ti Super Trinity kullanıyorum bir kez olsun sorun yaşamadım. Zaten iki marka da PC Partner'in alt markaları.

Undervolt yapıp frekansı nasıl arttırıyorsunuz?

Undervolt yapıp frekansı nasıl arttırıyorsunuz?
Undervolt yapıldığında kart belirlenen güç limitinin altında kaldığı için daha yüksek frekanslara kendisi otomatik çıkıyor zaten hocam.

Inno3D RTX 5070 Ti modelini merak edenler için bir kullanıcı incelemesi hazırladım.

Az önce aldım inşallah sorunsuz gelir . Nvdia yeni nesil ekran kartlarında Cw sesi çok mu yüksek oluyor .
Garanti cw var ben de depodan almıştım cw çıkınca iade ettim çok fazla vardı benim aldığımda belki aldığında yoktur belki daha az vardır alan kişi 5070ti keyfi olarak da iade etmiş olabilir ha bi de garanti sorunu var servise bi sor garantisi oluyormu diye çünkü adına kestikleri faturada ikinci el olarak yazıyorlar amazon 1 yıl garanti veriyor ama iade o da

Bu da beyaz için güzel fiyat
1768981453783.webp

Garanti cw var ben de depodan almıştım cw çıkınca iade ettim çok fazla vardı benim aldığımda belki aldığında yoktur belki daha az vardır alan kişi 5070ti keyfi olarak da iade etmiş olabilir ha bi de garanti sorunu var servise bi sor garantisi oluyormu diye çünkü adına kestikleri faturada ikinci el olarak yazıyorlar amazon 1 yıl garanti veriyor ama iade o da

Bu da beyaz için güzel fiyat Alıntıyı görüntüle
Aktif olarak 6700xt kullanıyorum onda da cw var ama rahatsız edecek düzeyde değil . Bakalım rahatsız edecek düzeyde olmaz ise ileriye dönük beni baya götürür gibi .

Güzel fiyat he 9 taksitli
1768984241551.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri