İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

İnsanlar hakkı olmayan şeyi nasıl da utanmadan talep edebiliyor, haram mal yemek ne kadar kolay olmuş. Utanmadan üst model istemiş.
15 gündür mağdur durumundayım ve 3 günde gelen ürünümü hasarlı getiren kargo 3 günde çıkış yapması gereken kargom 8 gündür çıkış yapmıyor ve şube neden olduğunu bile söyleyemiyor hergün çıkış yapacak dendi ve 8 gün geçti. sizce normal bir durummu? firma da kabul ediyor bu durumu yasal olarak faturada düzenleme sorun olacağı için reddedildi üst model talebim.

15 gündür mağdur durumundayım ve 3 günde gelen ürünümü hasarlı getiren kargo 3 günde çıkış yapması gereken kargom 8 gündür çıkış yapmıyor ve şube neden olduğunu bile söyleyemiyor hergün çıkış yapacak dendi ve 8 gün geçti. sizce normal bir durummu? firma da kabul ediyor bu durumu yasal olarak faturada düzenleme sorun olacağı için reddedildi üst model talebim.
Cw yüzünden 4 tane gpu değiştirdim hiç birinde üst model talep edemedim dostum etik kurallar hak gereği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar hakkı olmayan şeyi nasıl da utanmadan talep edebiliyor, haram mal yemek ne kadar kolay olmuş. Utanmadan üst model istemiş. Bazılarının başına gelen şeyler müstehak oluyor.
+1 kim kimden ne koparırsa

Cw yüzünden 4 tane gpu değiştirdim hiç birinde üst model talep edemedim dostum etik kurallar hak gereği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+1 kim kimden ne koparırsa
CW farklı bir durum elime hiç gelmeyen ve 15 gündür kargo yüzünden bekliyorum sorunu söyleyemiyorlar sürekli caydırıp konuyu geçiştiriyorlar hakkımı aramak ve şikayet etmek en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum zaten firma ila düzgünce iletişim kurup ne yapabileceğimi nasıl talep edeceğimi öğrendim. iyi günler dilerim.

CW farklı bir durum elime hiç gelmeyen ve 15 gündür kargo yüzünden bekliyorum sorunu söyleyemiyorlar sürekli caydırıp konuyu geçiştiriyorlar hakkımı aramak ve şikayet etmek en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum zaten firma ila düzgünce iletişim kurup ne yapabileceğimi nasıl talep edeceğimi öğrendim. iyi günler dilerim.
Senin hiç bir hakkın yok dostum cw yüzünden 4 kart değişmesi demek 4 ay bir süreç yaşadım gidip adamlardan üst seviye değil 2 kart istemeliydim aynı mantık Rabbim doğru yolu göstersin sana fazla söze gerek yok.

Senin hiç bir hakkın yok dostum cw yüzünden 4 kart değişmesi demek 4 ay bir süreç yaşadım gidip adamlardan üst seviye değil 2 kart istemeliydim aynı mantık Rabbim doğru yolu göstersin sana fazla söze gerek yok.
tamamdır kargonuz ıslak geldiğinde teslim alıp kullanabilirsiniz siz ben hakkımı arayacağım ve kargo firmasını şikayet edeceğim.

Hocam herhangi bir ürün kargoda hasar alırsa tutanak tutulup geri gönderilir satıcı da yenisini sana kargolar. Sürecin bu şekilde işlemesi gerekiyor. Sen zaten hiç teslim almadan geri iade etmiş oldun. Firma da sana yenisi gönderecektir muhtelemen. Şikayet tabi ki edebilirsin ama üst model talebin ne alaka onu anlamadım ?

Hocam herhangi bir ürün kargoda hasar alırsa tutanak tutulup geri gönderilir satıcı da yenisini sana kargolar. Sürecin bu şekilde işlemesi gerekiyor. Sen zaten hiç teslim almadan geri iade etmiş oldun. Firma da sana yenisi gönderecektir muhtelemen. Şikayet tabi ki edebilirsin ama üst model talebin ne alaka onu anlamadım ?
hakkım olup olmadığını bilmediğim için öğrenmek amacı ile temsilci ile görüştüm ilk görüştüğüm temsilci iletişimden eksikti ve cevap alamadan gförüşmeyi sonlandırdık o yüzden destek talebi açtım ve yine temsilciye yönlendirildim bugün görüştüğüm temsilci ise profesyönel bir şekilde hakkım olan herşeyi güzel birşeekilde nlattı ve sorularımı giderdi ne yapabilirim ne yapamam şeklinde

hakkım olup olmadığını bilmediğim için öğrenmek amacı ile temsilci ile görüştüm ilk görüştüğüm temsilci iletişimden eksikti ve cevap alamadan gförüşmeyi sonlandırdık o yüzden destek talebi açtım ve yine temsilciye yönlendirildim bugün görüştüğüm temsilci ise profesyönel bir şekilde hakkım olan herşeyi güzel birşeekilde nlattı ve sorularımı giderdi ne yapabilirim ne yapamam şeklinde
Hakkın olup olmadığını sormamışsında direk talep etmişsin gibi algıladım ben. Neyse geçmiş olsun... bir daha olursa ne yapman gerektiğini öğrenmiş oldun :)

Hakkın olup olmadığını sormamışsında direk talep etmişsin gibi algıladım ben. Neyse geçmiş olsun... bir daha olursa ne yapman gerektiğini öğrenmiş oldun :)
aynen öyle herkes talep ettiğimi düşünüp atılıyor direkt oysa sadece hakkımı aarıyorum hak aramak garip bir durum gibi görünmeye başladı sanırsam

Merhaba arkadaşlar,

9 Ocak tarihinde İncehesap üzerinden bir ekran kartı satın aldım. Süreç normal ilerlerken, 12 Ocak sabahı saat 08:00 - 09:00 sularında Yurtiçi Kargo şubesinden şahsi bir numara aracılığıyla arandım. Görevli ile aramızda geçen diyalog şu şekildedir:

• Kargo Görevlisi: "Merhaba, Yurtiçi Kargo şubesinden arıyorum. Paketinizde sanırım ekran kartı var?"
  • Ben: "Merhaba, evet doğrudur. Bir sorun mu var?"
  • Kargo Görevlisi: "Paketiniz biraz ıslanmış, gelip kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ona göre işlem yapalım."
Teslimat günü 13 Ocak olan paketim için 12 Ocak'ta şubeye gittim. Paketin durumunu görünce teslim almayacağımı belirttim. Eş zamanlı olarak İncehesap müşteri hizmetleriyle görüştüm; kendileri de ürünü teslim almamam gerektiğini, ürün kendilerine ulaştığında yeni ürün çıkışı yapılacağını teyit ettiler.

Bugün itibarıyla (19 Ocak) üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala somut bir adım atılmış değil. Şube personeli, tahmini teslim tarihinin 20 Ocak görünmesi sebebiyle paketin iade sürecine girip girmeyeceği konusunda kesin bir bilgi veremiyor. 10 gündür ekran kartım olmadığı için mağduriyet yaşamaktayım.

İncehesap müşteri hizmetlerine bu mağduriyetin giderilmesi adına bir üst model değişimi talep ettiğimi ilettim. Beni teknik ekibe yönlendirerek destek talebi açmamı istediler. Ancak açtığım destek talebine "Müşteri hizmetlerini arayın" şeklinde bir yanıt aldım. Tekrar aradığımda ise telefondaki yetkili, teknik ekiple sesli görüşemeyeceğimi, tekrar talep açmam gerektiğini söyledi. Açtığım son talebe ise sadece "Ürününüz henüz elimize ulaşmamıştır" şeklinde, çözümden uzak bir yanıt geldi.

Şu an ne olumlu ne de olumsuz net bir cevap alabiliyorum. Benzer bir olay yaşayan var mı? Nasıl bir aksiyon almalıyım, yoksa sadece sessizce beklemeli miyim?
Bir üst model verilmesi için aldığın ürünün stoklarında olmaması gerekiyor diye biliyorum sen bunu bilmyebilirsin forumdaki arkadaslar bunu dusunmek yerine laf sokmayı tercih ediyorlar klasik. gecmis olsun umarım en kısa surede hakkını fazlasıyla alırsın tabikide gondermiceklerse farklı ust model gondermelerini istemek hakkın bos yapmıslar takma fazla.

Bir üst model verilmesi için aldığın ürünün stoklarında olmaması gerekiyor diye biliyorum sen bunu bilmyebilirsin forumdaki arkadaslar bunu dusunmek yerine laf sokmayı tercih ediyorlar klasik. gecmis olsun umarım en kısa surede hakkını fazlasıyla alırsın tabikide gondermiceklerse farklı ust model gondermelerini istemek hakkın bos yapmıslar takma fazla.
Sadece bunu öğrenmek için 1 hafta uğraştım diyebilirim..
başıma ilk defa böyle bir şey geliyor iletişim yeteneklerimiz gittikçe köreliyor sanırsam

Sadece bunu öğrenmek için 1 hafta uğraştım diyebilirim..
başıma ilk defa böyle bir şey geliyor iletişim yeteneklerimiz gittikçe köreliyor sanırsam
yanıtlar patlattı haram mal. kurnaz . iyi olmus . cakallık vs. cidden komik sen durmadan ara rahatsız et bunları yoksa bu buyuk firmaların ilgilenecegi yok çekinme knk ara dur bildigim kadarıyla 30 gun suresi var 14 15 gun daha bekletirler parayı atarlar en kotu ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,766
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri