Shein indirimli ürünler

Hocam kıymetli bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.14 Ocak uçağını anlıyorum ama 23 Aralık'ta verdiğim siparişlerden hiçbir haber yok. Gümrük yoğunluğundan olduğunun farkındayım ama neredeyse 30 gün oldu. Sipariş sayıma baktığımda, aynı adrese 28 sipariş gözüküyor 23 Aralık - 10 Ocak tarihi arasında toplam ürün miktarı da aşağı yukarı 50 falandır. Aynı adrese bu kadar fazla ürünün gönderilmesi yüzünden mi bir sorun yaşıyorum yoksa yoğunluktan mı?

Hocam eğer Shein üzerinden bir siparişten bahsediyor isek rutin süreçte 23 Aralık tarihinde verdiğiniz siparişin elinize maksimum 2 haftalık bir sürede ulaşmış olması lazım gelir.
Fakat münferit bir takım nedenlere bağlı durumlardan dolayı bu yönde bir belirsizlik yaşıyor olabilirsiniz, yani aynı TC nin 5 alışveriş üzeri kullanımı, sipariş geçilen ürün veya ürünlerin Shein ihracat yönetmeliğine uygunsuzluğu, alınan ürün veya ürünlere ilgili gümrük muhafaza biriminde Türkiye ye ithalatı yasak ürünler listesinde yer alması nedeniyle sebep belirtilmeksizin el konulması ya da gümrük muhafaza biriminde ürün veya ürünlerin kaybedilmesi ve akabinde ihracatçı firmaya geri bildirim yoluyla bilgi geçilmemesi aklıma ilk gelen nedenler arasındadır...
Fakat yine de ümitsizliğe kapılmayın, bir ihtimal bahsettiğiniz siparişiniz, 30 EU sınırının sonlandırılmasına dönük karar sonrası bir anda artan ithalat yoğunluğu nedeniyle de sürüncemede kalmış olabilir. Durum hakkında elinizde sipariş detay bilgileri var ise direk Shein ile temasa geçerek sürecinizi baskılayın, olmadı en kötü ücret iadesi alır ve vakit kaybetmeden aynı siparişi bugün tekrar geçersiniz, ki ürünleri sipariş geçerken gönderim tarihlerinin 6 Şubat 2026 tarihine yetişecek uygunluğa sahip olduğundan da mutlaka emin olunuz... Tekrar geçmiş olsun...

Hocam eğer Shein üzerinden bir siparişten bahsediyor isek rutin süreçte 23 Aralık tarihinde verdiğiniz siparişin elinize maksimum 2 haftalık bir sürede ulaşmış olması lazım gelir.
Fakat münferit bir takım nedenlere bağlı durumlardan dolayı bu yönde bir belirsizlik yaşıyor olabilirsiniz, yani aynı TC nin 5 alışveriş üzeri kullanımı, sipariş geçilen ürün veya ürünlerin Shein ihracat yönetmeliğine uygunsuzluğu, alınan ürün veya ürünlere ilgili gümrük muhafaza biriminde Türkiye ye ithalatı yasak ürünler listesinde yer alması nedeniyle sebep belirtilmeksizin el konulması ya da gümrük muhafaza biriminde ürün veya ürünlerin kaybedilmesi ve akabinde ihracatçı firmaya geri bildirim yoluyla bilgi geçilmemesi aklıma ilk gelen nedenler arasındadır...
Fakat yine de ümitsizliğe kapılmayın, bir ihtimal bahsettiğiniz siparişiniz, 30 EU sınırının sonlandırılmasına dönük karar sonrası bir anda artan ithalat yoğunluğu nedeniyle de sürüncemede kalmış olabilir. Durum hakkında elinizde sipariş detay bilgileri var ise direk Shein ile temasa geçerek sürecinizi baskılayın, olmadı en kötü ücret iadesi alır ve vakit kaybetmeden aynı siparişi bugün tekrar geçersiniz, ki ürünleri sipariş geçerken gönderim tarihlerinin 6 Şubat 2026 tarihine yetişecek uygunluğa sahip olduğundan da mutlaka emin olunuz... Tekrar geçmiş olsun...
Cevabınız için teşekkür ederim toplam 4 tc üzerinden Shein yönetmeliğine uygun toplasak 1500 lirayı geçmez siparişler.
Bir de başka bir sorum olacak bir teori olarak , eğer ürünlerim tam kargoya verileceği sırada yeni siparişlerim geldiyse kargo şirketinde bekletilme ihtimali olabilir mi? Mantıken kargo şirketi bütün ürünleri tek seferde vererek zamandan ve paradan tasarruf etmek ister.

40 siparisimden 25 tanesi teslim edildi
Masa saati aldım LED gayet kaliteli
Telefon tutucu aldım 2-3 tıp gayet kaliteli
Kulaklık asma aparati aldım kaliteli
Ayak ısıtıcı aldım yeterli 60 TL için güzel performans ve yumuşacık
Dekoratif küçük bitkiler aldım gayet kaliteli
Elbise kıyafet etek aldik kumaslar biraz ince ama fiyata Göre fena değil
AMerikan servis altlığı aldım gayet kaliteli
Sarj kabloları aldım ugreen zaten tartışılmaz
LED ışıklar aldım fiyatına göre bedava çok iyi kalite
Monitör arkası LED ışık aldım senkroize şekilde yanıyor 27 inç ekran gayet iyi ürün yazilimi da var Türkiye'de 1500 TL 200 TL ye geldi
Hatirladiklarim gelen ürünlerden bunlar başka şeylerde olabilir hala sipariş geriyorum
hocam masa saati linki var mı

Cevabınız için teşekkür ederim toplam 4 tc üzerinden Shein yönetmeliğine uygun toplasak 1500 lirayı geçmez siparişler.
Bir de başka bir sorum olacak bir teori olarak , eğer ürünlerim tam kargoya verileceği sırada yeni siparişlerim geldiyse kargo şirketinde bekletilme ihtimali olabilir mi? Mantıken kargo şirketi bütün ürünleri tek seferde vererek zamandan ve paradan tasarruf etmek ister.

Teorik olarak mümkündür ancak ben olsam yine de ulaşabildiğim her kanaldan durum sorgulamasına gider ve adı geçen ürünler benim için çok önem arz ediyorsa hızlıca aksiyon almaya yönelir, belirttiğiniz olasılık riskini yine de almamayı tercih ederdim. Nihayetinde bahsettiğiniz durum bir olasılık ve sonrasında olumsuz bir sonuçla karşılaşmanız da olası bir senaryo... Son sipariş tarihi de yeni yasa ve uygulama mevzuatı gereğince belli iken hızlı aksiyon alarak hareket etmek bence en uygun tercih olur, yine de karar sizin :)

Son atışımı yapacağım da bunun türkiyede fiyatı nedir
Screenshot_2026-01-21-18-48-12-063_com.zzkko-edit.webp

Hacı hala sipariş mi geçiyosunuz siz delirmişsiniz. Şimdi geçtiğiniz siparişler 6 sından önce gelecek mi?
İlla 6 subattan önce gelmesine gerek yok. Herkesin unuttuğu şey gümrükten 6 subattan önce geçmesi gerektiği. Gümrükten 6 subattan önce geçsin de isterse ayın 15'inde gelsin önemi yok ne zaman geldiğinin. Ne zaman gümrükten geçeceği daha önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,684
Üyeler
187,958
Son üye
Lovqq
Geri