desiredvia
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
kararın açıklandığı gün almıştım heralde ya da ertesi gün hepsi 14ünde indi ama gelmiyor
Sipariş kargodayken iptal seçeneği çıkmıyormuş kendi sorumu cevaplamış oldumyani çok ucuz bi ürünse dene bence
Ben aldim 540tlye geldi zns2 pro. Ananemin tcsine girdim bir sikinti olursa imha etsinler mühim değil borcta cikabilir fark etmezSon atışımı yapacağım da bunun türkiyede fiyatı nedir
Alıntıyı görüntüle
bölerek geçirirler muhtemelen zamanlakararın açıklandığı gün almıştım heralde ya da ertesi gün hepsi 14ünde indi ama gelmiyor
Mousepadler var hocam 30 tl falanBen yine riske almayayım boşuna sizin bir ürün tavsiyesi var mı 75 Tl param var kablo falan mı alayım diyorum kablo evde var zaten.![]()
Link varsa alabilirmiyimMousepadler var hocam 30 tl falan
10-13 Ocak arasi vermisim. 10 ocak oncesi 3 siparis vermisim 3'ude ortalikta yok.Siparişi ne zamma verdin hocam
O kadar ucuza gelmiyor la en düşük 100 TL'ye gördüm o da 60x30 duMousepadler var hocam 30 tl falan
Hocam nasıl sipariş verdin hesap oluşturmaya çalışırken hizmet kullanılamıyor diyor 1 haftadır böyle bendwbugün bir ürün daha sipariş ettim şimdi gümrükte sipariş zamanı esas alınacak değil mi?
80x40 var 30 a atiyimO kadar ucuza gelmiyor la en düşük 100 TL'ye gördüm o da 60x30 du
Hocam baktım da beğenemedim kalitesini zaten şu an PC kullanmıyorum alsamda çöpe gidecek kullanılabilir bir şey daha iyi olurMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harita olan 80x40 30tl