Shein indirimli ürünler

Şimdi yine sipariş geçtim 1 şubattan sonra gümrüğe girerse vergi mi gircek bize :D girerse hangi fiyat üzerinden hesaplanır perakende mi? Kupon cart curtla indirdiğimiz fiyat üzerinden mi?
Hızlı geliyor siparişler de hızlı gelip duruyor tr de :D hala bekliyorum diğer kargoları

Hızlı geliyor siparişler de hızlı gelip duruyor tr de :D hala bekliyorum diğer kargoları
Durmasa hiçbir derdimiz olmayacak zaten de :D biraz işin sonrasındayız aslında burda düşük fiyatlara alıyoruz ama gümrüğe sonradan girerse ne olur ne masraf çıkar sorunumuz.

Durmasa hiçbir derdimiz olmayacak zaten de :D biraz işin sonrasındayız aslında burda düşük fiyatlara alıyoruz ama gümrüğe sonradan girerse ne olur ne masraf çıkar sorunumuz.
O tarihten sonra alma daha iyi 30tl 100tl bir şey alıcaksan dene sansını da vergi müşaviri tutmak gerek felan :D

O tarihten sonra alma daha iyi 30tl 100tl bir şey alıcaksan dene sansını da vergi müşaviri tutmak gerek felan :D
Etrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi var :) bi forumdaş bilgilendirmişti ama insan kıllanıyor işte

Etrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi var :) bi forumdaş bilgilendirmişti ama insan kıllanıyor işte
Sipariş vericeksen bile bu saatler de ver ve sonlardır 5-6 günde yollansa en azında buraya gelme süresi olsun :)

yetkili abi 5 şubatta bile sipariş vereceğim diyordu @valhalla
Evet sözümün arkasındayım.. Ben resmi gazeteyi esas alıyorum ama gümrükte problem yaratır iseler o halde ücret iadesi alırım.. Neticede hukukun belirli kişiler ve zümreler üzerinden işlediğine ziyadesiyle vakıf olduğum bir ülkede ve yaşlardayım diyeyim siz anlarsınız...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,231
Üyeler
188,057
Son üye
eeXian
Geri