Shein indirimli ürünler

Dostlar bir şey soracağım ben şimdi arkadaşa takı siparişi vermiştim 14 Ocakta uçak indiği için ümidi kestim biraz. Bu kategorideki ürünler iade edilemez diyor takılar için ben şimdi aynılarından tekrar söylesem daha hızlı elime geçeceğini düşünüyorum o yüzden sipariş verip bu siparişler mesela elime ulaşmadan ben bunları iptal edebilir miyim söylesem? Belki 14 Ocaktaki de gelir diye. İade edilemez ibaresi elimize geçtikten sonra mı yoksa çindeki elemanlar kargoya verdikten sonra mıdır?

Bilmiyorum ki ilk defa ürünler böyle kaldı. Yasağın ilan edildiği ilk gün abanmasaydık keşke. Bugün kargocu bile abi herhalde gemi geldi araba ağzına kadar temu paketi dolu diyordu.
bence 12 14 kargoları geçer bir şekilde 20 gün önce gelen ürüne farklı gümrük muamelesi yapmazlar

12 Ocakta verdigim 7 siparisin hepsi bugun geldi. 13 ve 14 Ocakta verdiklerim karisik sekilde surec devam ediyor. Ama 14 Ocak Siparislerimin hicbiri daha gumrukten geçmedi. 12si için bir şey diyemem ama 14ünde bir şey var harbiden. Essager de çok kaliteli üretmiş harbiden kabloları süper.

Dostlar bir şey soracağım ben şimdi arkadaşa takı siparişi vermiştim 14 Ocakta uçak indiği için ümidi kestim biraz. Bu kategorideki ürünler iade edilemez diyor takılar için ben şimdi aynılarından tekrar söylesem daha hızlı elime geçeceğini düşünüyorum o yüzden sipariş verip bu siparişler mesela elime ulaşmadan ben bunları iptal edebilir miyim söylesem? Belki 14 Ocaktaki de gelir diye. İade edilemez ibaresi elimize geçtikten sonra mı yoksa çindeki elemanlar kargoya verdikten sonra mıdır?
yani çok ucuz bi ürünse dene bence

Oyuncaklar yasak diye de alamıyorum yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gönderiliyor ama işte gümrükte sıkıntı çıkar muhtemelen
oyuncaklar yasak ama figürlerin çoğu oyuncak kategorisinde değil home decor kategorisinden bir şey bulursan sorun yaşamazsın

12 Ocakta verdigim 7 siparisin hepsi bugun geldi. 13 ve 14 Ocakta verdiklerim karisik sekilde surec devam ediyor. Ama 14 Ocak Siparislerimin hicbiri daha gumrukten geçmedi. 12si için bir şey diyemem ama 14ünde bir şey var harbiden. Essager de çok kaliteli üretmiş harbiden kabloları süper.
Bende 14 ocakta sipariş verdim dün trye gelmiş birkaç günde bana gelir herhalde. bu 14 Ocak mevzusu şu herhalde 7-8 inde verenlerin 14 ocakta uçak iniyor ve ses soluk yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,486
Üyeler
188,116
Son üye
mustafaçalkann
Geri