Bende yok valla o kadarı, masada sırıtmayacak ölçüde alabileceğim en büyüğünü (32 inç) aldım benim için gayet iyi hem konsol hem film vs için. İmkanı olan alsın işteGaming room yapıyorsan evet.
Ama ona da evde özel oda lazım işte![]()
Bende yok valla o kadarı, masada sırıtmayacak ölçüde alabileceğim en büyüğünü (32 inç) aldım benim için gayet iyi hem konsol hem film vs için. İmkanı olan alsın işteGaming room yapıyorsan evet.
Ama ona da evde özel oda lazım işte![]()
Dün geceye doğru stok bitmişti, tekrar bitebilir.Sürekli indirime giriyor, gel beni al diyor.
Max bendeki şans. Hiç beklemiyordum 39 a düşeceğini.hayat bitti 41e aldım
hocam ucuza dağıtmıyorlar sonuçta hak ettiği fiyatlar.Resmen savaş çıkacak ta herkes elindeki stoğu paraya çevirmeye çalışıyor gibi bir ortam
Almanya fiyatından daha düşük şuandaResmen savaş çıkacak ta herkes elindeki stoğu paraya çevirmeye çalışıyor gibi bir ortam
Tam seni etiketlicektim hocamhayat bitti 41e aldım
Evet
Bence al gitsin. Bir daha mı gelecez dünyayaFiyat müthiş gerçekten.
Şuan Dell G3223Q 4K IPS monitörün yanında vaktinde 7 bin liraya aldığım M7 43 inç smart monitörünü birlikte kullanıyorum.
Evin şekli itibariyle bu 43 inç smart monitörü, ana monitörümün hemen sol kısmına bana 1 - 1,5 metre uzaklıkta duracak şekilde konumlandırdım. İçerik tüketme işlerimi ve nadiren pc ekranı yeterli gelmezse ekran uzatma işlevlerini kullanıyorum.
Bu modeli M7 yerine alıp koysam mı diye çok düşündüm ama 48 inç belirttiğim mesafelerden çok büyük gelecek. Ama oyun ve film konusunda da keyfi nirvanaya çıkaracak kadar kaliteli panele ve hoparlöre sahip. Çok arada kaldım.