G3 ler cikali 4 sene olmadi hocam dahag3 kullanıyoruz 4. senede oled yanığı oldu bilginize

G3 ler cikali 4 sene olmadi hocam dahag3 kullanıyoruz 4. senede oled yanığı oldu bilginize
hocam tam model lg OLED55CX miş siz uyarınca faturadan baktımG3 ler cikali 4 sene olmadi hocam daha![]()
bu bir tv farkındasın değil mi ?30k'ye 360hz modeller var çöp bu bence
g3 kullanıyoruz 4. senede oled yanığı oldu bilginize
Cx ler de cok iyi tv di fakat oled teknolojisi son yıllarda aşırı gelişti. Burn in konusunun üstüne de daha fazla duruyorlar. Şanssızlık olmus sizinki, kullanımın da etkisi olabilir tabi. Bende de 55c2 var 3. Yılı doldurdu bi problem yaşamadım şükürhocam tam model lg OLED55CX miş siz uyarınca faturadan baktım
Hocam sizin kullandığınız modelden haberiniz yok sanırım. “At the time of its release in March 2023“g3 kullanıyoruz 4. senede oled yanığı oldu bilginize
Sonunda konu hakkında bilgisi olan birisi yazdı şu konuya.2023 te cikmis tv yi nasil 4 yildir kullaniyorsunuz?
Sonradan edit: Arkadas farkli modelle karistirdigini belirtmis benim mesaj anlamsiz kaldi.
2023 Haziranindan bugune 65 g3 kullaniyorum. Yukarida belirtildigi gibi 2 degil 5 yil garanti veriyor lg g serilerine. Kalibrasyon icin 100 saatlik kullanim (burn in) oneriyorum. 100 saatten sonra yapilacak iyi bir kalibrasyonla keyifle izleyeceginiz harika bir tv almis olacaksiniz.
Son soz olarak lg maliyetinden oturu g serisinde artik MLA katman kullanmamayi degerlendiriyor. Hazir bu fiyata bulmusken mla li g4 icin bu fiyat bedava derim.
mesaj mı kasıyorsun dostum kafan mı güzel yoksa?30k'ye 360hz modeller var çöp bu bence
G5 serisinde mla teknolojisini kullanmayacak fakat parlaklik noktasinda cok daha iyi yere geldi yeni modeller. Sürekli qd-oled lerin gerisindeydi bu konuda fakat g5 il ve c5 ile öne geçmiş durumda.2023 te cikmis tv yi nasil 4 yildir kullaniyorsunuz?
Sonradan edit: Arkadas farkli modelle karistirdigini belirtmis benim mesaj anlamsiz kaldi.
2023 Haziranindan bugune 65 g3 kullaniyorum. Yukarida belirtildigi gibi 2 degil 5 yil garanti veriyor lg g serilerine. Kalibrasyon icin 100 saatlik kullanim (burn in) oneriyorum. 100 saatten sonra yapilacak iyi bir kalibrasyonla keyifle izleyeceginiz harika bir tv almis olacaksiniz.
Son soz olarak lg maliyetinden oturu g serisinde artik MLA katman kullanmamayi degerlendiriyor. Hazir bu fiyata bulmusken mla li g4 icin bu fiyat bedava derim.
Umarım kazasız belasız kullanırsınız hocam kardeşimde de b serisi var ondada yanıklar oluştu özellikle tv izlerken kanalın amblemi sabit kaldığı için o kalmıştıCx ler de cok iyi tv di fakat oled teknolojisi son yıllarda aşırı gelişti. Burn in konusunun üstüne de daha fazla duruyorlar. Şanssızlık olmus sizinki, kullanımın da etkisi olabilir tabi. Bende de 55c2 var 3. Yılı doldurdu bi problem yaşamadım şükür
Onun rakibi C serisi bu daha üst seviye amiral gemisi oledArkadaşlar Samsungun kendi sitesinde Kamuya özel indirimli mağazasında 65 inch s90f modeli 82 bin tl, onu da tercih edebilirsiniz. Qd Oled.
Karasal yayın icin kullanmıyoruz hocam zaten, anca tv de mac olursa filan. Normal bir tv gibi 5 6 saat aynı kanalda bisey izlemek icin degil bu aletler.Umarım kazasız belasız kullanırsınız hocam kardeşimde de b serisi var ondada yanıklar oluştu özellikle tv izlerken kanalın amblemi sabit kaldığı için o kalmıştı