İnceleme Rekabetçi FPS Oyunları (Hack DMA Macro Problemleri).

ThePatrio

80+
Reaksiyon skoru
2
Cs2 valorant apex pubg arc raiders vs tüm FPS oyunları artık oynanmıcak kıvama geldi Açıkcası En kötüsü Macro kullanıyor. DMA gibi bir teknoloji ile faceit gibi bir platform da bile hile acıp rahatcana yakalanmadan banlanmadan yapabiliyor artık bunun account banlamakla olarak çözülmiceginin gerçeği var PC almak ve en zevkli şekilde bile oynamak lüks olmuşken bu hele haksız rekabet ortamı cidden can sıkmaya başladı benim acımdan bu durum böle artık ben herhangi bir rekabetçi oyun oynarken hile kullanıyor gibi bir algım olsun istemiyorum bu durumdan cidden sıkıldım.Bu tarz oyunlar resmen meslek haline gelmiş durumdayken bu kadar az önlem alınması bana hiç normal gelmiyor yaptırımı bile pubg de 2 gün ban atılıyor ne kadar komik bir durum cs2 de algılamıyor bile resmen faceit gibi bi yerde bile artık rahat oyun geçiremiyoruz bence artık sistemin tamamen değişmesi gerek bu kadar milyon dolarlar dönen bir sektör de bu tarz durumlar artık sıktı. account banlayarak bu iş çözülcek gibi değil zaten adamın 50 tane accountu var illa birinde yapıyor zaten cogu fps oyunu bedava benim düşüncem her 16 yaş üstü kimlik doğrulama yapılmalı 16 yaş altı ise normal oyun oynamalı 16 yşaına gelidiginde ise kimlik doğrulama yapıp ranked girebilmeli eğer bir hileci hile ypaıp banlanır ise o oyuncu direk oyundan men edilmeli ve herhangi bir account açamamalı. Artık mouselerde bildiginiz gibi macro mevcut bence tüm mouse şirketleri bu macro olayını da kaldırmalı cünkü sadece oyunlarda script yazıp spray attırmaktan baska bir kolaylık sağladıgını düşünmüyorum artık eğer bu durum böle devam ederse FPS rekabetçi oyun camiası pekte iiyi yerlere gitmiyor acıkcası.
bu video Faceit dma kullanımı ve yüksek elo
bu video ise resmen macro ile spray yapımı cs2
bu da pubg de spray macro
20 25 dolarlık hilelerle bile oynuyolar artık onu geçtim bir sürü youtuberi türedi işin acıkcası prim vermeleri tuhaf resmen şaka gibi.
Herkes Yetenegi kadar oynaması gerektigini düşünüyorum artık böle kolay yollar olmamalı hele kimilerin mesleği haline gelmiş milyon dolarların döndüğü ve birilerinin hayallerini kurdugu bir Oyun camiasında Artık Katı kuralları olup el atılmalı geç kalınmamalı oldugunu düşünüyorum.Düşünün Doktor olacaksın bir tane torpilli hile yapmıs birinin sizin hayallerinizi yıktıgınızı sadece bir oyun gibi düşünülmesi artık bana normal gelmiyor şahsen e spor bir meslek artık.Daha iyi bir çözüm sunabilmek bu tarz insanları rekabetçi oyunlardan men edebilmek için gerekli önlemleri tartışmak istiyorum teşekkürler.

konunun yaşla hiçbir ilgisi olmadığını düşünüyorum
Kardeşim espora 18 yaş altı ailesi tamamen izin vermiş durumda olması gerekiyor 16 yaş iyi sınır demek istedigim kimlik doğrulamalı bir süreç için 18 yaşına geldiginde de kendi kararlarını verebilir anlamına geliyor zaten.

kardeşim konun esporla ilgisi nedir? rekabetçi oyunda neden kimlik doğrulaması yapılsın? neden kısıt getirlilsin isteyen istediği şeyi istediği şekilde oynar. Ortada hata varsa çözümlenmesi gerekir tabii ki, bunlar da gerekli güvenlik önlemleriyle çözülür. ancak bir kısıt getirilerek değil. Bireyin annesi, babası o anki yaşında neyi oynayıp neyi oynamaması gerektiğini zaten biliyor olmalı ki bunu kendileri engelleyebilir.

kardeşim konun esporla ilgisi nedir? rekabetçi oyunda neden kimlik doğrulaması yapılsın? neden kısıt getirlilsin isteyen istediği şeyi istediği şekilde oynar. Ortada hata varsa çözümlenmesi gerekir tabii ki, bunlar da gerekli güvenlik önlemleriyle çözülür. ancak bir kısıt getirilerek değil. Bireyin annesi, babası o anki yaşında neyi oynayıp neyi oynamaması gerektiğini zaten biliyor olmalı ki bunu kendileri engelleyebilir.
meslek ya hani bu yeni başlıcak olan arakdaslar bu hileler yüzünden nasıl o yerlere nasıl gelebilmeyi planlıyor espor gibi bir sektörde sırıtmayan hile ile cıkmış insanları mı oralarda görelim ne yani sen doktor olacan sahte diplomayla olmus biri seni engelledigini düşün aynı mantık dma gibi bir hile güvenlik onlemleriyle çözülmüyor malesef sürekli insanlar bunu bulmak için cabalıcak hali yok en mantıklı o oyuncuyu oyun dünyasından men etmek anca öle düzelir yoksa bu sektör ölüyor yani anlıcagın.

burada anlatılmak istenen bir sorunu çözmek için kısıtlama getirmek yerine işin başındakilerin görevini olması gerektiği gibi yerine getirmesidir. Sorun yaratan cezasını çektiği takdirde hatta işe girişmeden engellediği takdirde herhangi bir sorun gözetmeyecektir.

Arkadaşlar bu dma sistemini ilk araştırmaya başladığımda türkiyede çok fazla bilinmiyordu. Dma ile hile yapabilmek için o kadar büyük paralar dökmeye eskisi gibi gerek kalmadı bu videoda anlatılan gibi.
Sadece makcu adlı cihazı alıp 2 bilgisayar üzerinden oyundaki karakterlerin modellerini yükletip yapay zeka ile çok gelişmiş aimbotlar yapabiliyorlar. Yani bunun çözümü biraz zor gibi. Hatta arap bi yazılımcının discord sunucusundada bulunuyorum. Araptan çok türk arkadaş var. Gümrük olayları patlamadan önce alan birsürü arkadaş olmuş. Makcu türkiyede zaten bolca bulunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,938
Üyeler
187,908
Son üye
mehmetys
Geri