Gulikit gamepad alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
SELAMÜN ALEYKÜM
Gulikit marka gemepad kulananlar varmı.youtubeda yorumlarda birçok kişinin markanın kalite kontrolünün kötü olduğundan ve yön tuşlarından şikayetçi gerçekten bu kadar kötü bir markamı.

Bir zamanlar KK3 Max getirtmiştim yurtdışından ve kullandığım en rahatsız tutuşa sahip gamepad'di. Ama stickleri ve trigger tuşları yağ gibi akıyordu. Bence her el için uygun gamepad değil, daha iyi alternatifler mevcut.

Bir zamanlar KK3 Max getirtmiştim yurtdışından ve kullandığım en rahatsız tutuşa sahip gamepad'di. Ama stickleri ve trigger tuşları yağ gibi akıyordu. Bence her el için uygun gamepad değil, daha iyi alternatifler mevcut.
Ps dizilim bakıyorum özellikle başka seçenek yok gibi bu fiyata.

Ps dizilim bakıyorum özellikle başka seçenek yok gibi bu fiyata.
Hocam PS gamepadleri ile ilgili pek bilgim yok maalesef. Fakat arkadaşım evrensel dönüştürücü ile her gamepadi bağlayabiliyor. Dilerseniz o durumu araştırın.

Hocam PS gamepadleri ile ilgili pek bilgim yok maalesef. Fakat arkadaşım evrensel dönüştürücü ile her gamepadi bağlayabiliyor. Dilerseniz o durumu araştırın.
Yok hocam yanlış anladınız sanırım 😀 ps dizilim olmasını istiyorum simetrik olsun yani.

Tamam hocam şimdi oldu :D Orası tercih meselesi ama bir çok oyun xbox layoutu kullanır haberin olsun.
Evet biliyorum yazdığım modelin tuş kombinasyonuda xbox olarak kullanabilmemiz için ayriyeten tuş takımı çıkıyor o yandanda ayrı hoşuma gitti.🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım zaten xbox tuş kombinasyonuyumuş 😅 e ozaman niye fazladan tuş koyuyorlarki acaba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,171
Üyeler
187,944
Son üye
alperenoz
Geri