Baktım ama hep aynı oyunlar var ona benzer sitelerdeİtemsatış vs bak
offline oyunlar için ortak hesap satıyorlar , itemsatışa bakın derim.Güvenilir steam cd key satan site öneriniz varmıdır malüm steam oyunlar çok pahalı
hangi oyunu oynayacaksınızBaktım ama hep aynı oyunlar var ona benzer sitelerde
Call of duty tarzı falanoffline oyunlar için ortak hesap satıyorlar , itemsatışa bakın derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi oyunu oynayacaksınız
www.humblebundle.com
www.humblebundle.com
Teşekkür ederim göz gezdireceğimResmi key satan siteleri sadece burası gösteriyor.
![]()
IsThereAnyDeal
isthereanydeal.com
Diğer siteler içerik üreticilerinin topladığı beleş keyler veya çakma kredi kartları ile dizilen hesap satan siteler oluyor.
Sık sık oyun alıyorsan Humble Choice, Humble Bundle paketleri veya Fanatical bundlelarını öneririm.
Humble Bundle - Log In
www.humblebundle.com
Games
Embark on new gaming adventures with pay-what-you-want video game bundles. Each bundle offers a unique experience, with popular titles and hidden gems.www.humblebundle.com
Fanatical
www.fanatical.com
Ben mesel her ay Humble Choice alıyorum, şu an $15 ortalama ₺600 civarına her ay 8 tane oyun alabiliyorsun. Birkaç ay önce $12 civarıydı. Bence halen uygun, hoşuna giden bir oyun olursa alırsın.
Aklıma gelmişken şunu da anlatayım. Genelde bundlelarda yeni oyunlar olmuyor. Ama kötü oyunlar da olmuyor. Atıyorum şu bundle girdiniz ve 4 tane oyun seçtiniz, seçtiniz her oyun ₺270 fiyatlandırılacak. Her bundle'da bu fiyatlar değişiyor. Buradan çok indie oyun aldım böyle. Toplu alımda ucuzlaşıyor gibi düşünebilirsiniz.Teşekkür ederim göz gezdireceğim
online kısmı için dediğim olmaz ama offline için olurCall of duty tarzı falan
He mesela seçtiğin 4 oyun 270 tl mi yoksa tek oyun adet fiyatımı öyleAklıma gelmişken şunu da anlatayım. Genelde bundlelarda yeni oyunlar olmuyor. Ama kötü oyunlar da olmuyor. Atıyorum şu bundle girdiniz ve 4 tane oyun seçtiniz, seçtiniz her oyun ₺270 fiyatlandırılacak. Her bundle'da bu fiyatlar değişiyor. Buradan çok indie oyun aldım böyle. Toplu alımda ucuzlaşıyor gibi düşünebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Seçtiğin oyun sayısı 4 ve üzeri ise her oyun ₺270 oluyor. Bundlelara göre fiyat değişiyor.He mesela seçtiğin 4 oyun 270 tl mi yoksa tek oyun adet fiyatımı öyle
offline hesap kullanabilirsinGüvenilir steam cd key satan site öneriniz varmıdır malüm steam oyunlar çok pahalı