Hareka
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Atk aldım bu geldi hay böyle işi
Atk aldım bu geldi hay böyle işi
v9 boyut vs açısından tip açısından güzel x9 ile 3-5 farklılıkları var ama x9 daha önde bence bütçeni ayarlar al ozamana kalmaz benceV9 pro boyut olarak tam istediğim gibi ama x9 daha çok öneriliyor diye x9 a bir tık daha yakın gönlüm.şimdi değilde ayın başında alabilirim anca.
keşke ben yurt dışı kapanmasaydı dışı deri içi kumaş soğuk jelli ped alacaktımda işteşunu kumaş bed yapsalar keşke ya
Ah ulan olsa param alcam staj maaşımın yatmasını bekliyomv9 boyut vs açısından tip açısından güzel x9 ile 3-5 farklılıkları var ama x9 daha önde bence bütçeni ayarlar al ozamana kalmaz bence
atk 10ms gecikme sunuyor x9 15ms sunuyor bence pişman etmez 300 lira da cebinize kalsınAtk aldım bu geldi hay böyle işi![]()
Hocam bugün gelicekhocam iade et ahahahahah bence bunu al aklını çelmiim ama sana kalmış
Ses farkı olur mu sürücü farkı vesaire neyse 300 tl masaya bir şeylet alayım artıkatk 10ms gecikme sunuyor x9 15ms sunuyor bence pişman etmez 300 lira da cebinize kalsın![]()
Hemen hemen aynı gibiler ya pişman etmez diyen düşünüyorum pil farkı var çokta önemli değil 500 mh varahahahh bir bak araştır hangisi kafana yatarsa onda devam et