Merhabalar iyi forumlar. Başıma gelen olayı en başından sonuna kadar anlatıcağım, çözüm arıyorum yardımcı olurmusunuz. Bilgisayarın 2 hafta önce Psu yandı, söktüm inceledim yanmıştı sigorta falan attırdı,yenisini aldım fakat bu seferde görüntü gelmedi her şey çalışıyordu ama görüntü gelmedi.ekran kartını arkadaşımda denedim ekran kartında sorun yoktu, araştırmalarım sonucu anakarta vurduğunu düşnerekden bir anakart aldım herşeyi yeni anakarta geçirdim, güç verdim yine aynı her şey çalışıyor ediyor ama görüntü gelmiyodu. Bilgisayarcıya verdm çözdü açtı bilgisayarı banada kablolama hatalı vesaire dedi halbuki fotoğraflayarak yapmıştım.
Sonra format attı düzeltti falan neyse. eve gittim pc açıldı windows geldi ama mavi ekrana geçti sonrada kurtarmaya geçti. Yine götürdüm bilgisayarcıya diskin sağlığı %100 dedi 2 gün uğraşmış etmiş formatı kabul etmemiş bende denedim bendede aynı durum oldu. Yeniden aldım her şey güzel sorunsuz ama bilgisayara windows update yaptım bu sefer hiç kendine gelmedi öylece duruyo. Kısacası bilgisayarı güncelleyince mavi ekrana geçiyo düzelmiyo yardımcı olurmusunu acaba. Birden fazla hata veriyor hata kodları her aç kapada değişiyor
Anakart: asus rog strix B550F gaming
İşlemci: Ryzen 7 3700x
Ram: 32gb 4 slot 8x8x8x8
Ekran kartı: Rtx 3080 zotac 10gb
Ssd: 1tb m2
Ssd: 240 sata ssd
Hdd: 1tb sata
Sonra format attı düzeltti falan neyse. eve gittim pc açıldı windows geldi ama mavi ekrana geçti sonrada kurtarmaya geçti. Yine götürdüm bilgisayarcıya diskin sağlığı %100 dedi 2 gün uğraşmış etmiş formatı kabul etmemiş bende denedim bendede aynı durum oldu. Yeniden aldım her şey güzel sorunsuz ama bilgisayara windows update yaptım bu sefer hiç kendine gelmedi öylece duruyo. Kısacası bilgisayarı güncelleyince mavi ekrana geçiyo düzelmiyo yardımcı olurmusunu acaba. Birden fazla hata veriyor hata kodları her aç kapada değişiyor
Anakart: asus rog strix B550F gaming
İşlemci: Ryzen 7 3700x
Ram: 32gb 4 slot 8x8x8x8
Ekran kartı: Rtx 3080 zotac 10gb
Ssd: 1tb m2
Ssd: 240 sata ssd
Hdd: 1tb sata