Sizce hangisi daha mantıklı olur standart 33 premium 56 dolar ilk defa bir oyuna bu kadar çok para vereceğim ekstra map ve araçlar falan var değermi sizce?
ben premium alacağım da indirime girer mi bu yazın ya da çıktığı zaman zamlanacak mıForza horizon 4 ve 5 de premium sahibiyim dostum oyunu saatlerce oynayacaksan kesinlikle premium almanı öneririm ama 5 10 saat oynayıp salarım dersen standart al paran boşa gitmesin.
Hocam şunu merak ediyorum. Herhangi bir yenilik geldiğinde direkt sahip mi oluyorsunuz yoksa onu da satın alıyor musunuz? Mesela Fortune Island ya da Hot Wheels eklentisi gibi. Premium almayı düşünüyorum da 2 tane eklenti veriyor bilinmiyor ama gelecekte yeni bir şey geldiğinde dahil oluyor mu bilmek isterim.Forza horizon 4 ve 5 de premium sahibiyim dostum oyunu saatlerce oynayacaksan kesinlikle premium almanı öneririm ama 5 10 saat oynayıp salarım dersen standart al paran boşa gitmesin.
forza 5 de 1k saate yakın biri olarak önerim standartla başla 10 20 saatin sonunda devam edersen paketi yükseltirsinSizce hangisi daha mantıklı olur standart 33 premium 56 dolar ilk defa bir oyuna bu kadar çok para vereceğim ekstra map ve araçlar falan var değermi sizce?
Yüzlerce saat oynarımForza horizon 4 ve 5 de premium sahibiyim dostum oyunu saatlerce oynayacaksan kesinlikle premium almanı öneririm ama 5 10 saat oynayıp salarım dersen standart al paran boşa gitmesin.
Evet fiyat fark değil ama oyun ömürlükbende bu konuyu acacaktim. arada 1000 tl fark var deger mi? premium almanin sürekliligi var mi. oradki yazandan baska exrta araba harita dlc vs.
Öylemi diyosunAlmışken premium almak lazım
Devam ederim ztn 5 ide gayet oynuyorum çokforza 5 de 1k saate yakın biri olarak önerim standartla başla 10 20 saatin sonunda devam edersen paketi yükseltirsin
Premium alırsan yeni DLC falan gelince veriyorlar beleşHocam şunu merak ediyorum. Herhangi bir yenilik geldiğinde direkt sahip mi oluyorsunuz yoksa onu da satın alıyor musunuz? Mesela Fortune Island ya da Hot Wheels eklentisi gibi. Premium almayı düşünüyorum da 2 tane eklenti veriyor bilinmiyor ama gelecekte yeni bir şey geldiğinde dahil oluyor mu bilmek isterim.
Öyle yapcam galiba yaPremium candır bir kere al tamam
Zamdan korkuyorumda indirim bekleme öyle 6 7 aydan assagiyaben premium alacağım da indirime girer mi bu yazın ya da çıktığı zaman zamlanacak mı
320 tane oyuna sahibim artık alacak oyunum yokstandart al 23 dolara baska oyun da alabılırrsın
Hayırön sipariş fiyatları indirime giriyor mu hiç?