Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bende aynı sistemlere bakıyorum şuan. game garajdaki sistemin ramleri dışında iyi gibi. İnce hesaptaki sistemde de kasaların psu ları çok iyi değil gibi. Güzel bi fiyat olur umarım.
Gaming gecesinde bu sistemlerden iyi bi sistem var mı şuanlık?
 

kac k olursa alinması mantıklı olur? ya da alinir mi parcalar vs nasil??
ben de bir arkadasim icin 5070ti sistem bakiyorum attiginin parcalar güzel ama fiyat cok yüksek. max 110 a düsürürler gibi geliyo bana 100e falan düsse harika olurdu ama zor.
ramler biraz geride olsa da bunlar daha mantikli geldi bana acikcasi
 
Apc güç kaynağı alınır mı beyler
Ben kullanıyorum memnunum. Elektrik dalgalanmalarında voltaj falan düştüğünde saniyelik devreye giriyor hemen. üzerindeki ve arkasındaki ışıkları istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. ses çıkarıp çıkarmayacağını ayarlıyorsun. benim masanın üzerinde duruyor diğerleri gibi kaba bir görüntüsü yok ve oldukça sessiz çalışıyor. üzerindeki ekrandan kaç dk kaldığını, kaç kapasiteyle çalıştığını, kaç kere devreye girdiğini falan görebiliyorsun. İnceleme videoları var onlardan bakabilirsin detaylıca. Ben kendimce iyi ki almışım diyorum ama.
 
ofisten bir abime oem paket bakıyoruz da açıklananlarda 50k civarına f p var mıdır?
 
indirime girecek alınır mı
 

Ekler

  • 1769193382803.webp
    1769193382803.webp
    36.1 KB · Hit: 59
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Mesajlar
10,743,140
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas
Geri
Top