Elektrik Elektronik Mühendisliği için Laptop

Asus tuf 5050 fiyatı 45 bin onada bakabilirsin bu da güzel bir ürün 32gb ram 1tb ssd olması çok avantajlı

bütçe attığınz link kadar mı

Asus tuf 5050 fiyatı 45 bin onada bakabilirsin bu da güzel bir ürün 32gb ram 1tb ssd olması çok avantajlı
Hocam sizce hp victus 16 (rtx 4060) mı yoksa bu dediğiniz asus tuf mu xx50ler kötü ekran kartı mı

Hocam sizce hp victus 16 (rtx 4060) mı yoksa bu dediğiniz asus tuf mu xx50ler kötü ekran kartı mı
4060 5050den saf güç olarak daha iyi ama 5050 teklonoji ve ileriye dönüklük olarak daha mantıklı. 5050 zaten dlss ve mfg gibi teklonojilerle 4060ın önüne geçiyor. 2. olarak hp victuslarda hall sensör kroniği var Asusta kronik donanımsal bir problem yok soğutmasıda gerekli ayarlar yapılınca piyasadaki muadillerine göre daha iyi ve ekranıda aynı şekilde diğer muadillere göre daha iyi ve şuan en düşük fiyatında satılıyor asus çok daha mantıklı bu durumda.

4060 5050den saf güç olarak daha iyi ama 5050 teklonoji ve ileriye dönüklük olarak daha mantıklı. 5050 zaten dlss ve mfg gibi teklonojilerle 4060ın önüne geçiyor. 2. olarak hp victuslarda hall sensör kroniği var Asusta kronik donanımsal bir problem yok soğutmasıda gerekli ayarlar yapılınca piyasadaki muadillerine göre daha iyi ve ekranıda aynı şekilde diğer muadillere göre daha iyi ve şuan en düşük fiyatında satılıyor asus çok daha mantıklı bu durumda.
bu laptopu önerir misiniz hocam mühendislik için almışken 1 tb alayım diyorum

Öneririm . Bende ryzen 9 8945 HX var. Rtx 5070, 32 ram ve 300 hz qhd ekran. Çok memnunum slayer cihazdan. Tavsiye ederim. Bir aydır bende.
Silent hill 2, dead space remake bitirdim. Sorunsuz oyun deneyimi sundu.

gamegarajdan bahsediyorsanız evet öneririm sadece alternatif olarak ucuz fiyatta diye asus tuf seçenek olarak sunudm

Öneririm . Bende ryzen 9 8945 HX var. Rtx 5070, 32 ram ve 300 hz qhd ekran. Çok memnunum slayer cihazdan. Tavsiye ederim. Bir aydır bende.
Silent hill 2, dead space remake bitirdim. Sorunsuz oyun deneyimi sundu.
Slayer x7t 5070 önerir misiniz şuan 69k. 2k ekrandan 8gb vram ile oynamak hem görüntü açısından hem de vram darboğazı açısından sorun oluşturur mu ilerde

Merhaba, seneye elektrik elektronik mühendisliği okumayı düşünüyorum.
Bu laptop işimi görür mü bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
düşünmek en kolayı gerçekleştirmek ise iyi bir okul için en zoru. siirtte hakkaride okumayacaksan, hatrı sayılır bir okul için se bu düşünce çooook erken paçayı sıvamışsın geçmiş olsun. o düşünceleri yks sonucunu eline alıp okul seçerken başlarsan daha iyi olur. şuan ayt de yardırman lazım.
laptop işini bpş ver. zamanı değil;
sen tyt ayt denemelerinde ne durumdasın ondan haber et bize , belki bir faydası dokunan çıkar.

Slayer x7t 5070 önerir misiniz şuan 69k. 2k ekrandan 8gb vram ile oynamak hem görüntü açısından hem de vram darboğazı açısından sorun oluşturur mu ilerde
Oynadığınız oyuna bağlı tabi ki. Online için yeter artar bile. Aaa için biraz sınırda.
Kaç yıldır 8 gb vram yetmiyor diyorlar.
Yetiyor ama sınırda tabi ki. Ayarlardan yapılabilir. Grafik kalitesi düşürülebilir. Ben olsam 2k ekran alırım. Bende var. Gerçekten görüntü cam gibi. Memnunum. Bu saatten sonra 1080p almam. En kötü 1089p bir monitöre bağlar oynarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,931
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri