AMD Ryzen 5 5600 İşlemci için Ekran Kartı Önerisi

Reaksiyon skoru
20
Merhabalar, sistemimde halihazırda MSI 1660 SUPER 6G ekran kartı bulunuyor. 1 yıl önce Ryzen 5 1600 AF işlemcimi 5600'e yükseltmiştim. Valorant gibi oyunlarda problem yaşamıyorum fakat bugün ARC Raiders deneyimledim, düşük ayarlarda 100FPS leri görüyorum fakat kalite ve akıcılık beni hiç tatmin etmedi. Bununla ilgili ekran kartımı mevcutu satıp yükseltmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

B450M S2H
Ryzen 5 5600
16 GB RAM
PSU: COOLER MASTER MWE 80PLUS 650W
***Bütçem tamamen sistemin uyumluluğu ile ilgili, 1660SUPER'i satıp üzerine 5 k ekleyebilirim mesela.

Son düzenleme:
Bütçem çok sınırlı değil fakat uçuk bir şey olmasını da istemiyorum. Sistemle temiz çalışacak günceli yakalayabileceğim bir kart arıyorum.
Yukarıdaki kart F/P diyebilirim ya. Hem günceli yakalıyorsunuz hem de VRAM sınırına yakalanmıyorsunuz. Benzer fiyatlara 5060 8 GB var öyle düşünün.

Yukarıdaki kart F/P diyebilirim ya. Hem günceli yakalıyorsunuz hem de VRAM sınırına yakalanmıyorsunuz. Benzer fiyatlara 5060 8 GB var öyle düşünün.
Teşekkür ederim listeme ekledim sıfırıyla ikinci eli arasında 4000TL fark var ikinci el temiz almak daha mantıklı değil mi

Teşekkür ederim listeme ekledim sıfırıyla ikinci eli arasında 4000TL fark var ikinci el temiz almak daha mantıklı değil mi
yarın birgün kartta bir sorun olursa iade/garanti/servis olayları baş ağrıtabilir sonuçta fatura sizin adınıza olmaz uzun süreçte sıfır almak daha mantıklı

Bulabilirseniz elbette ikinci el alın. Ben pek anlamadığımdan sıfır bağlantısını atıyorum.

Ama şunu da unutmayın Amazon'da ekran kartlarında 6 ay taksit imkanı var.
Atıyorum taksit kafanıza uydu diyelim, AMD yerine Nvidia istiyorsunuz diyelim 5060 Ti 16 GB veya 5070 falan da alabilirsiniz.

Bulabilirseniz elbette ikinci el alın. Ben pek anlamadığımdan sıfır bağlantısını atıyorum.

Ama şunu da unutmayın Amazon'da ekran kartlarında 6 ay taksit imkanı var.
Atıyorum taksit kafanıza uydu diyelim, AMD yerine Nvidia istiyorsunuz diyelim 5060 Ti 16 GB veya 5070 falan da alabilirsiniz.
Taksit olayı harikaymış, teşekkürler.

5070 diyenler olmuş dinlemeyin aşırı darboğaz yapar ikinci el temiz 3070 bulun 10bin civarına en fiyat performans karttır aynı fiyat amdlerden bile oldukça iyi performans veriyor darboğaz olmaz

Taksitli 9060xt candır

Merhabalar, sistemimde halihazırda MSI 1660 SUPER 6G ekran kartı bulunuyor. 1 yıl önce Ryzen 5 1600 AF işlemcimi 5600'e yükseltmiştim. Valorant gibi oyunlarda problem yaşamıyorum fakat bugün ARC Raiders deneyimledim, düşük ayarlarda 100FPS leri görüyorum fakat kalite ve akıcılık beni hiç tatmin etmedi. Bununla ilgili ekran kartımı mevcutu satıp yükseltmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

B450M S2H
Ryzen 5 5600
16 GB RAM
PSU: COOLER MASTER MWE 80PLUS 650W
***Bütçem tamamen sistemin uyumluluğu ile ilgili, 1660SUPER'i satıp üzerine 5 k ekleyebilirim mesela.
3070in üstünde bir şey zorlar 9060xt max

Geri