Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,881
Arctic liquid 3 360 kullanıyorum 0 ses var.ekranın altında fan olduğu için doğrudur muhtemel. Ama çoğu kişi bu aio'dan şikayetçi. ben dahil. Se olmayan versiyonda ekranın altındaki fanın çok sesli çalıştığını söylüyorlar. Benim aldığım model SE 3300RPM de sesten duramıyorum. 2600rpm de bir tık ses azalıyor ama pompa sesi inanılmaz gıcak. (belki benim ki bozuktur diye garanti yollayacağım ama yerine bir şeyler bakıyorum şu an. Wraith'den çok bir umudum yok ama umarım değiştiriler. Genel olarak herkeste aynı problem var ama. Discord'da SE kullanan herkes pompa sesinden şikayetçi). Kendi fanları ayrıca yetersiz. Ben lian li reverse tl fanlarla kullanıyorum idle 47-49. oyunlarda yükte 57-59 falan alıyorum max pompa seviyesi 2600rpm de. Ses konusunda takıntılıysan bence uzak dur. Görüntü olarak muazzam duruyor. Performansı da gayet yeterli. Ama pompa sesi beni kanser etti. Değiştirmeyi düşünüyorum şu an. Dikey gpu bracketiyle zaten sığmadı ekran. Pompanın Yaptığı ses: https://streamable.com/xp7hvk
Alıntıyı görüntüle
Ses takıntım olduğu için almıştım.
Uzak dur diyorsun yani...