Shein indirimli ürünler

Shein'den verdigim son siparislerin ucagi kalkmis. Konunun sonuna geldik gibi. Gamesir X5 Lite az once geldi bu arada.

14 ocak siparişlerim var benimde ayrıca gamesir gamepad dün trye inmiş o bile gelmedi daha annemin bile 2 siparişi var onlarda gelmedi umudu kesicem gibi artık

Daha sipariş alınmıyor illaki gelecektir eskiler de. Yeniden eskiye doğru gecirtiyolar heralde gümrüğe. Benim de sondan 2.siparisim geldi bugün 7 gun önce almıştım ama 3 hafta önceki siparişim hala gelmedi

aga arası arayıp 14 ocaktakileri fln sorsam cevap alabilir miyim sizce çünkü yeni yasaya kadar gümrükten çıkmazsa sıkıntı olabilir.

Beyler temudan son aldığım ürün bugün kargoya verildi ama E0MN harfleri sayıların arasında kargo firması yazmıyor, bu hangi kargo bilen var mı?

Beyler temudan son aldığım ürün bugün kargoya verildi ama E0MN harfleri sayıların arasında kargo firması yazmıyor, bu hangi kargo bilen var mı?
Ürün takip bilgisini at bı orada yazıyor zaten hepsini Aras getiriyor farklı kargo getirdiğini görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yasa ayın 1'inde mi 6'sında mı geçerli olacak?
Ayın 6 si çünkü resmi gazete de diyorki"karar yayınladığı 30 gün sonra geçerlidir"diye 7 Şubat'ta yayınlandi 6 şubatta yürürlukte

Ürün takip bilgisini at bı orada yazıyor zaten hepsini Aras getiriyor farklı kargo getirdiğini görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayın 6 si çünkü resmi gazete de diyorki"karar yayınladığı 30 gün sonra geçerlidir"diye 7 Şubat'ta yayınlandi 6 şubatta yürürlukte
Ticaret bakanlığının sitesinde de ayın 1'i diyor da çünkü birde genellikle dediği için günlerde erkene çekilme durumu olmuş olabilir diye düşündüm o yüzden bi emin olamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,508
Üyeler
188,431
Son üye
hizliarsiv
Geri