thematty
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 462
verimli değil mi? son serilerden değil mi gen5Telefon güzel olsada 8 elite gen 5 çok verimli değil.
verimli değil mi? son serilerden değil mi gen5Telefon güzel olsada 8 elite gen 5 çok verimli değil.
en yenisi 8 elite in bir üstüverimli değil mi? son serilerden değil mi gen5
Küçük veya liseli birinin de 8 elite gen 5 e ihtiyacı yok bence, istediğin kadar emulator indir aynı sey değil Samsung dex olsa pc yerine kullanıyor desen neyse, ben olsam 60 ın 30 civarına S25fe 30 a da rami ikinci el alip bir sistem dizerim veya laptop alırım illa oyun için de olmak zorunda değil ama pc sart bence, Devoloper adam icin değil zaten bu elestiri, yoksa 9950x 5090 da normal kullanıcı icin gereksizKüçük çocuklara, lise çağındaki çocuklara hem pahalı bir telefon hep oyun konsolu almak yerine böyle bir şeyle ikisini birden çözüyoruz. Çocuk oyun, oyun dediğinde ver eline oynasın. Her yerde yanında. Arabada, köyde.
Emulator gibi sistemlerde yine sağlam performans ile işini görüyor.
Developerlar için güzel test cihazları oluyor çünkü birden fazla client ile, stresli testler yapabilirsin. Bir geliştirme sırasında kasmayla uğraşmazsın. Simulatore bağlayıp live server uygulamayı takip edebilirsin.
Mobil oyun sektörü bu kadar çöp iken bu kadar yüksek donanımlı telefonlara gerek var mı diye soruyor insan. Arena breakout ve genshin gibi oyunlar zorluyor evet ama ortalama bir amiral gemisi telefon ile yine rahatça oynayabiliyorsun bu oyunları.REDMAGIC 11 Pro | Next-Gen Gaming Smartphone with Snapdragon 8 Elite Gen 5 & World’s First Mass-Produced Liquid Cooling - REDMAGIC(Turkey) – REDMAGIC (Turkey) https://share.google/OgMyEZ163oRa6OuIA
Oyun canavarı arkadaşlar yorum ...
Emulatoru ne sandın pc oyunları oynadığımız şey mi ?Küçük veya liseli birinin de 8 elite gen 5 e ihtiyacı yok bence, istediğin kadar emulator indir aynı sey değil Samsung dex olsa pc yerine kullanıyor desen neyse, ben olsam 60 ın 30 civarına S25fe 30 a da rami ikinci el alip bir sistem dizerim veya laptop alırım illa oyun için de olmak zorunda değil ama pc sart bence, Devoloper adam icin değil zaten bu elestiri, yoksa 9950x 5090 da normal kullanıcı icin gereksiz
Okuma problemi var orada kimsenin diye bir şey yazmiyor 5090 da ihtiyacı olan kimse de var 3 milyon degil 140 bin ama iş için kullanmayan adama nasıl ki 1/4 e fiyatta 5070ti daha mantıklı ise bu da öyle önerdiğim telefon da sanki J5,Emulatoru ne sandın pc oyunları oynadığımız şey mi ?
Asıl liseli birinin ihtiyacı var zaten. Başka kim telefonla oturup 6 saat oyun oynayacak devlet memuru mu ? Gen 5 dediğin şey rocket science gibi anlatıyorsun kimsenin ihtiyacı yok ne 3 milyona alıyor sanki. Iphone'dan daha ucuz zaten.
Okuma problemim var sanırım evet hiçbir şey anlamadım. Neden pc tanıtan youtuber attın şu an? Telefon yerine pc alırım mı diyorsun? Neydi bu mesajın ana fikri?Okuma problemi var orada kimsenin diye bir şey yazmiyor 5090 da ihtiyacı olan kimse de var 3 milyon degil 140 bin ama iş için kullanmayan adama nasıl ki 1/4 e fiyatta 5070ti daha mantıklı ise bu da öyle önerdiğim telefon da sanki J5,
Sen söyle çok karşısın ya pc yi sadece oyun oynama makinası mı sanıyorsun?
Tamam sen al ama biz de öğrenci olduk dediğim sekilde çok daha mantiklı 30/30 bölerek abdullahın videodaki gibi pc geliyor veya ihtiyaca göre parca dengesi sağlanır mesela o degil, boyle bir pc ile oyun geliştirilebilir 1-2 sanal makinalar kurarak iş ögrenilir sen liseli çocuklara 8 elite ver 'pc oyunları oynamadığın' emulatörler kur eminim proxmox ve esxi kurulur o telefonlara da genc arkadaşlar bir seyler ögrenir
Yok hocam ne alaka çocuğun yanındaki en önemli şey sim zaten. Olay telefon ile beraber bu donanımı halletmiş olmak. İşin içinden telefonu çıkarsan el konsolu alırsın.İlla bu paralar verilecekse telefona kayıtsız iphone 17 pro max almak daha mantıklı değil mi hem daha uyguna gelir hem değer kaybı daha az oyunu bu kadar önceleyen yılda 4 ay sim çalışmamasını da çok umursamaz heralde.
Redmagic diye niye bu kadar küçümsedin anlamadım60K verip red magic almak![]()
![]()
Güç tüketimi anlamında verimsiz. Batarya kapasiteleri boşuna artmıyor. Dimensty 9500 daha verimli güç tüketimi konusunda. Snapdragon Gen 5 Single Core: 10w / Multi Core: 20w görüyor. Bu tüketimler telefon için biraz fazla tablet için ideal.verimli değil mi? son serilerden değil mi gen5
Bu telefonda ayrı bir işlemci daha var duruma bağlı olarak oda ekstra 4W-5W arası güçte çekiyor. A19 Pro şu ana kadar ki en verimli en az güç tüketen telefon işlemcisidir. Dimensty 9500 ise ondan sonra en verimli amiral işlemci. Önemli olan Watt / performans oranı. Cihaz küçük olunca ısı çabuk birikiyor.a19 pro mu daha iyi
sıvı soğutma var telefonda zaten
9070xt övmek suç mu?Okuma problemim var sanırım evet hiçbir şey anlamadım. Neden pc tanıtan youtuber attın şu an? Telefon yerine pc alırım mı diyorsun? Neydi bu mesajın ana fikri?
İş için kullanmayan için 5070, 5090'dan nasıl mantıklı oluyor onu da bir açıklarsan. 9070xt öven gördüm de bu forum da 5090 vs 5070'de bunu ilk defa görüyorum merakımı cezbettin.
Emulatoru de çok anlamadım. Bir şeyleri ima edeceğine yazabilirsin tırnak falan koyunca anlamıyorum. Telefonlarda olur ya pc oyunu oynamak için emulator kurarsın falan onlardan zannetmiş olabilir misin diye sordum. Pc oyunu oynamadığın kısmını tırnaklayınca ne oldu şimdi tabii ki onu zannetmedim diye alındın mı? Onu mu anlamalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam ne alaka çocuğun yanındaki en önemli şey sim zaten. Olay telefon ile beraber bu donanımı halletmiş olmak. İşin içinden telefonu çıkarsan el konsolu alırsın.
Yanlış mı alıntıladın ?9070xt övmek suç mu?
hayırYanlış mı alıntıladın ?