Amazon Fiyat ve Stok Takip Botu (Telegram)

calısmıyor ki gösterdigi link

calısmıyor ki gösterdigi link
Denedim ben de çalışmadı fakat çalışan versiyonu yaptım yine telegram bildirimi üzerine kurdum kaynak dosyalarını mı paylaşsam yoksa hazır websitesi olarak mı paylaşsam karar veremedim.

Denedim ben de çalışmadı fakat çalışan versiyonu yaptım yine telegram bildirimi üzerine kurdum kaynak dosyalarını mı paylaşsam yoksa hazır websitesi olarak mı paylaşsam karar veremedim.
chrome eklentisi güzel olurdu ,

beceremedim ben ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçersiz url felan diyor

Satın alım da gelse güzel olur. Şu anki haliyle iyi duruyor.

Ben bu bot işini yaptım kendim. Telegramdan hem depo hem de normal fiyatlara bakıyor ancak öyle saniyeler içerisinde bulup bildirim vermesi imkansız olay. 200 ürüne 3.5 dkda anca bakabiliyorum ben. Daha fazlası için proxy gerekiyor ona da para vermen lazım

Nasıl yapılıyor tam olarak bu ve yasal mi

Ben bu bot işini yaptım kendim. Telegramdan hem depo hem de normal fiyatlara bakıyor ancak öyle saniyeler içerisinde bulup bildirim vermesi imkansız olay. 200 ürüne 3.5 dkda anca bakabiliyorum ben. Daha fazlası için proxy gerekiyor ona da para vermen lazım
Kişisel olarak saniye başı bile baktırabiliyorum hocam, satın alma botu var bazı kişilerde öyle bir şeye ihtiyacım olmadığı için yapmadım yapılır zor bir şey değil.
Nasıl yapılıyor tam olarak bu ve yasal mi
Ne yapmak istiyorsunuz
beceremedim ben ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçersiz url felan diyor
Takip etmesini istediğiniz urlyi atabilir misiniz deneyeyim
Satın alım da gelse güzel olur. Şu anki haliyle iyi duruyor.
İnsanların güveneceğini düşünmüyorum o yüzden uğraşmadım hocam.

Geri