ARC Raiders'i En ucuz Nereden Alirim ❓

enebadan steam keyi 950 ye almıştım 2 hafta falan önce şuan ne kadar bilmiyorum

Şuan para eden bp leri senin bulma ihtimalin çok düşük

İtem satış'daki satıcılardan daha güvenilirler merak etme.
Ya hocam Zaten ondan eminim ben item satis'tan falan bahsetmedim bile Enbaba falandan indirimler ile 1200-1100TL'ye falan geliyor Onu dusunuyordum

Ama Bu guvenilir dedginiz yerdeki satici 172TL'ye Sunmus Yani ilgimi cekmedi degil deniyesim var ama iste yani 172TL'ye nasil mumkun oluyor onun mantigini oturtamadigim icin tedirginlik var sadece biraz zaten oyuna sahip olmak gibi bir niyetim yok bir sure oynasam yeter denemeyi dusunuyorum bakalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan para eden bp leri senin bulma ihtimalin çok düşük
Neden Hocam ?? Artik digerleri para etmedigi icin mi yoksa Farkli bir nedenden mi ?

zaten dedigim gibi 172TL'ye 1 ay Arkadaslarimla oyunu oynayabilsem bile raziyim

Ya hocam Zaten ondan eminim ben item satis'tan falan bahsetmedim bile Enbaba falandan indirimler ile 1200-1100TL'ye falan geliyor Onu dusunuyordum

Ama Bu guvenilir dedginiz yerdeki satici 172TL'ye Sunmus Yani ilgimi cekmedi degil deniyesim var ama iste yani 172TL'ye nasil mumkun oluyor onun mantigini oturtamadigim icin tedirginlik var sadece biraz zaten oyuna sahip olmak gibi bir niyetim yok bir sure oynasam yeter denemeyi dusunuyorum bakalim

Neden Hocam ?? Artik digerleri para etmedigi icin mi yoksa Farkli bir nedenden mi ?

Hocam oluyor mümkün işte itemsatışdaki satıcılar bunlardan alıp stoğa koyuyor.

E posta şifre veriyorlar ona giriyorsun.

Hocam oluyor mümkün işte itemsatışdaki satıcılar bunlardan alıp stoğa koyuyor.

E posta şifre veriyorlar ona giriyorsun.
Ya tamam E-Posta sifre veriyor giriyoruzda O hesabi 1 kisiden fazla kisiye satarsa o zaman 1'i girdiginde digeri giremez o zaman ne olacak ?? ayrica eger dedigin gibiyse 1'den cok daha fazla kisiye satmasi gerek parasini cikarabilmek icin

yani kisaca ya yalan yada bilemiyoru martik ama deneyecem su cs cikartma banlari kalksin bi sonra denerim sonucu yazarim buraya

Son düzenleme:
steam hesabımda 28 dolar var bunu çevirip enebadan raiders almak istiyorum nasıl yapabilirim?

Resmi key satıcılarını IsThereAnyDeal sitesi gösterir. Ayrıca Steam sayfasında şu uzantı ile de görebilirsin.

2026-01-25_18-05.webp

Hesap falan almayın, genelde kara para veya çalıntı kredi kartı ile alınıyor. Ayrıca kiralıyorsunuz sizin olmuyor, bir yerden sonra şifre değiştiriyorlar. Keza Eneba vb. abonelik sayısına göre beleş kodları toplayıp satan satıcılar var. Oyun geliştiricileri bu içerik üreticilerinin, inceleme vb. video yapmadığını fark edince o keyleri iptal ediyor.

Sa, Beyler En ucuz'a ARC Raiders'i Nereden veya Nasil Alirim ❓

-Simdiden Belirteyim Iste icinde Sadece ARK Raiders bulunan Ucuz Hindistan,Ukranya Hesaplari falan istemiyorum Steam key veya daha iyi oneriniz varsa o turde daha ucuz bir sey ariyorum
bu gidişle vade farksız taksit arayacaz :ROFLMAO:

bu gidişle vade farksız taksit arayacaz :ROFLMAO:
Banka kullanmam veya Sevmem

Ama Bu kadar Firsatci ozelliklede TR'deki bankalar nasil bu firsati degerlendirmedi aklim Almiyor Oysaki Oyun Satin alimlari icin taksitli krediler cikartsalar cok kar edecekler farkinda degiller

Ciddi gelmeyebilir ama Cidden gunumuzde oyunlar Neredeyse 4K ya dayanmis durumda GTA 6'nin bile en dusuk paketi 80 dolar olmasi bekleniyor diger on siparis falan 120$ falan olacak muhtemlen Yani Taksitle Alma secenegi sunarsalar eminimki turkiyede cok fazla kullkanana olacak

Resmi key satıcılarını IsThereAnyDeal sitesi gösterir. Ayrıca Steam sayfasında şu uzantı ile de görebilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Hesap falan almayın, genelde kara para veya çalıntı kredi kartı ile alınıyor. Ayrıca kiralıyorsunuz sizin olmuyor, bir yerden sonra şifre değiştiriyorlar. Keza Eneba vb. abonelik sayısına göre beleş kodları toplayıp satan satıcılar var. Oyun geliştiricileri bu içerik üreticilerinin, inceleme vb. video yapmadığını fark edince o keyleri iptal ediyor.
Hocam, global key’lerde sorun olacağını sanmıyorum. Özellikle satış sayısı yüksek ve yorumları olumlu olan satıcılarda. Dediğiniz gibi, eğer bu Studio’nun içerik üreticilerine özel bir key olsaydı zaten şimdiye kadar kapatılmış olurdu. Aynı hesabı birden fazla kişiye satsalar, yorumlarda mutlaka dile getirilirdi. Bot basılmış olsa bile en azından birkaç gerçek alıcı olurdu. En kötü yorumlara baktığımda ise toplamda 10-20 tanevar yok Onlarda'da daha farklı konularla ilgili şikâyetler vardı.

Kara para konusuna gelince: Key’i kullandıktan sonra, kaynağı ne olursa olsun oyun hesabımda kalır ve iptal edilmez. Çünkü bu tür satıcılar genelde kart sahibinin itiraz edemeyeceği veya geri ödeme alamayacağı platformlardan, hatta farklı ülkelerden alışveriş yapıyor. Ayrıca kart sahipleri de 30 dolar için uzun prosedürlerle uğraşmak yerine kartı iptal edip yenisini çıkarıyor, şifrelerini değiştiriyor.

Ayrica en basta'da dedigim gibi 172TL yani pek bir sey kaybetmem zaten 1 ay bile oynaayabilsem yeter

Son olarak Eneba'da Satilan fiyat zaten normal 1400TL ye falan denk geliyor Eneba sitesinin kendi indirim kampanyasi ile vs. cashback ile 1100TL ye falan denk geliyordu Ki yukardaki cogu arkadasta almis sorun yasamamis o kisimda
Asil sorun Plati.Market denen yeni kesfgettgim yerde 172TL bedava cunku nerdeyse yani steam olsa asla inanmazdim ama Konu Microsoft store olunca olmaz da diyemiyorum malum yaptiklari fiyat hatalari ve crackli oyunlar onlar sayesinde resmi sunucudan oynanabiliyor eger xbox da falan varsa yani bakacaz

Hocam, global key’lerde sorun olacağını sanmıyorum. Özellikle satış sayısı yüksek ve yorumları olumlu olan satıcılarda. Dediğiniz gibi, eğer bu Studio’nun içerik üreticilerine özel bir key olsaydı zaten şimdiye kadar kapatılmış olurdu. Aynı hesabı birden fazla kişiye satsalar, yorumlarda mutlaka dile getirilirdi. Bot basılmış olsa bile en azından birkaç gerçek alıcı olurdu. En kötü yorumlara baktığımda ise toplamda 10-20 tanevar yok Onlarda'da daha farklı konularla ilgili şikâyetler vardı.

Kara para konusuna gelince: Key’i kullandıktan sonra, kaynağı ne olursa olsun oyun hesabımda kalır ve iptal edilmez. Çünkü bu tür satıcılar genelde kart sahibinin itiraz edemeyeceği veya geri ödeme alamayacağı platformlardan, hatta farklı ülkelerden alışveriş yapıyor. Ayrıca kart sahipleri de 30 dolar için uzun prosedürlerle uğraşmak yerine kartı iptal edip yenisini çıkarıyor, şifrelerini değiştiriyor.

Ayrica en basta'da dedigim gibi 172TL yani pek bir sey kaybetmem zaten 1 ay bile oynaayabilsem yeter

Son olarak Eneba'da Satilan fiyat zaten normal 1400TL ye falan denk geliyor Eneba sitesinin kendi indirim kampanyasi ile vs. cashback ile 1100TL ye falan denk geliyordu Ki yukardaki cogu arkadasta almis sorun yasamamis o kisimda
Asil sorun Plati.Market denen yeni kesfgettgim yerde 172TL bedava cunku nerdeyse yani steam olsa asla inanmazdim ama Konu Microsoft store olunca olmaz da diyemiyorum malum yaptiklari fiyat hatalari ve crackli oyunlar onlar sayesinde resmi sunucudan oynanabiliyor eger xbox da falan varsa yani bakacaz
Hayır Global olması fark etmiyor. Eneba, G2A ve Kinguin gibi siteler hep oradan buradan gelen içerik üreticisi keylerini satıyorlar. Bazen oyun geliştiricileri de el altından bu sitelere verebiliyor. Ama sorun yaşama ihtimaliniz var. Ubisoft oyunları da zamanında buradan alınınca silinmişti.

Resmi key satan siteleri dediğim gibi IsThereAnyDeal sıralıyor. Ama bütçenizi aşıyorsa Eneba da kullanabilirsiniz, ben sadece uyardım. Ama kiralık hesap sistemini önermiyorum. Ahlaklı bir insanın yapacağı şeyler değil.

Yani onun yerine korsan oynayın daha mantıklı. Çok oyunculu oyunlarda da indirim bekleyin. Kiralık hesap korsandan da leş bir şey.

Kara para olayını hesap satan siteler için dedim. Yasal yollarla alınsa da açıkcası yukarıda bahsettim. O hesapları birden fazla kişilere satıyorlar veya 1 ay oynadın şifre değiştiriyorlar, sonra sana geri dönüş yapmıyorlar.

O dediğiniz şey bir hesabı 1000 kişiye satmalarıyla oluyor. Kendi hesabına bağlayınca sıkıntısız oynanıyor o konuda sıkıntı yok ama parasını çıkarırım gibi bir düşünceye girme sakın.

G2A mobil uyglaması üzerinden steam key olarak aratın en ucuz satan satıcıyı bulun sepette APP15 kodunu kullanın iyi indirim oluyor hiç olmamasından iyidir. steam key olduğuna ve global olduğuna dikkat edin. ben bu şekilde ilk çıktığı 1. ayında mı ne 850 ye almıştım. ama şuan o kadar indirim yapmıyor diye biliyorum da bir deneyin şansınızı.

Geri