Bios nasıl güncellenir -YENİ İŞLEMCİ ALDIM

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Yeni İşlemci aldım fakat bios nerden naaıl, ne yaparak güncellenir, hangi sürüme güncellenir gram bilgim yoktur arkadaşlar.
Amd 3 1200 den ----> Amd 5 3600 e geçtim
Ekran kartım hala 1050Ti
Ramlar DDR4 16GB Corsair

Bios yüklemek sürümlemel güncellemek noluyor onu da çok bilmiyorum

Ana kartım
A320 Pro Vh Plus
NAPICAM LA ŞİMDİ BEN HİÇ DEVAMINI DÜŞÜNMEMİŞTİM

Yanlış Bilgilendirme
Bios güncelleme tehlikeli bir iştir, elektrik kesilirse veya işlem yarıda kalırsa en az 2500 tl bayılman gerekir tamiri için... Eğer sistemin normal çalışıyorsa bir ups alana kadar bios güncelleme, ya da riske girersin, dua edersin Allah'a, :D

Yeni İşlemci aldım fakat bios nerden naaıl, ne yaparak güncellenir, hangi sürüme güncellenir gram bilgim yoktur arkadaşlar.
Amd 3 1200 den ----> Amd 5 3600 e geçtim
Ekran kartım hala 1050Ti
Ramlar DDR4 16GB Corsair

Bios yüklemek sürümlemel güncellemek noluyor onu da çok bilmiyorum

Ana kartım
A320 Pro Vh Plus
NAPICAM LA ŞİMDİ BEN HİÇ DEVAMINI DÜŞÜNMEMİŞTİM
Hcoam eski işlemci lazım az bakarsanız belki yaparsınız bende de bios güncellemesi gerekiyordu eski işlemci yoktu servise verdim 4 günde yaptılar kargoyla beraber
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hcoam eski işlemci lazım az bakarsanız belki yaparsınız bende de bios güncellemesi gerekiyordu eski işlemci yoktu servise verdim 4 günde yaptılar kargoyla beraber
Garanti devam ediyorsa servis en temizi etmiyorsa da yapıyorlardır belki bir konuşun

Bios güncelleme tehlikeli bir iştir, elektrik kesilirse veya işlem yarıda kalırsa en az 2500 tl bayılman gerekir tamiri için... Eğer sistemin normal çalışıyorsa bir ups alana kadar bios güncelleme, ya da riske girersin, dua edersin Allah'a, :D
Şu bios update içini çok drama yapıyorsunuz. 1 dakika sürmeyen şeyde tam da o an elektrik gidiyorsa öyle şansa tüküreyim.

Bazen elektrik kesilmese bile başka sorunlar çıkabiliyor, en ufak bir sıkıntı da ya işlem yarıda kalıyor ya da donuyor, hepsini hesaba katmak gerek...

Bağlantıda herhangi bir uyarı yok. Yani en üstteki BIOS'u indirin.

Sonra videoya göre flash disk ile BIOS'u güncelleyin.

Sizi gereksiz korkutan arkadaşı dikkate almayın.

Hocam elektirik bizde kolay kolay gitmiyor gideceksede saat 12 den sonra gidiyo genelde. Ne olur ne olmaz diye PSU da da akım korumalı kaliteli bir priz kullanıyorum, kendi hatamla anakartı yakacağıma elektrik sebebiyle yeni anakart alayım içim daha rahat eder

Garanti devam ediyorsa servis en temizi etmiyorsa da yapıyorlardır belki bir konuşun
Yok hocam kutusu bile durmuyo artık 5 yıldan fazla oldu

Geri