PC, teknoloji ürünlerine vermiyor.Bugün linkgelirden iyi kazanmışsınızdır hocam tebrikler. Bu linkler linkgelir dahilinde diye biliyorum.
Laptopta verince bunda da veriyor sanmıştım.PC, teknoloji ürünlerine vermiyor.
Onu denemedim fakat bileşende vs vermiyordu en son.Laptopta verince bunda da veriyor sanmıştım.
Bende taksit avantajı olduğunu söyledim zaten o kadar.Etkileşimle bi alakası yok . Madem bir eleştiride bulunuyorsun arkasında dur . Ben yanlış bir şey önerdiysem düzeltirim daha iyisi bulunmuyor bu fiyatlara bütçesi olan gitsin alsın düşük cl daha iyi parçalarla biz F/P odaklı olduğunu ve taksit avantajı ile enflasyona karşı vurduğunda ve tam krizinide göz önüne alacak olursak mantıklı olduğunu söylüyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Etkileşim alıp almamak bana bir fayda katmıyor yani emin ol![]()
7 aydır kullanıyorum.Aynı yerden aldım sistemi.Markalar aynı bileşenler de bi ekran kartı 9060xtTamam la beğenecekler etkileşim verecekler laistediğinizi alın 1 ay sonra o kasa ısınıyor bu parça kaliteli değil ramleri keşke düşük gecikme alsaydım diye 50 tane konu göreceğiz
![]()
7 aydır kullanıyorum ben burdan aldım zatenHocam bunlar böyle yazıp kaçarlar sen kendin araştırmanı yap mantığını yatıyosa al