🔥İndirim İ5-14400F (16GB RTX5060-Ti) 16GB RAM 1TB SSD HAZIR SİSTEM 🔥48.699₺ ( 9 TAKSİT )

alımır mı?

Asla alınmaz Abdullah ballandıra ballandıra anlatıyor da parçalar felaket kötü.

Hocam bunlar böyle yazıp kaçarlar sen kendin araştırmanı yap mantığını yatıyosa al
Tamam la beğenecekler etkileşim verecekler la 😂 istediğinizi alın 1 ay sonra o kasa ısınıyor bu parça kaliteli değil ramleri keşke düşük gecikme alsaydım diye 50 tane konu göreceğiz :)

Tamam la beğenecekler etkileşim verecekler la 😂 istediğinizi alın 1 ay sonra o kasa ısınıyor bu parça kaliteli değil ramleri keşke düşük gecikme alsaydım diye 50 tane konu göreceğiz :)
Etkileşimle bi alakası yok . Madem bir eleştiride bulunuyorsun arkasında dur . Ben yanlış bir şey önerdiysem düzeltirim daha iyisi bulunmuyor bu fiyatlara bütçesi olan gitsin alsın düşük cl daha iyi parçalarla biz F/P odaklı olduğunu ve taksit avantajı ile enflasyona karşı vurduğunda ve tam krizinide göz önüne alacak olursak mantıklı olduğunu söylüyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Etkileşim alıp almamak bana bir fayda katmıyor yani emin ol 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,469
Üyeler
188,112
Son üye
kartal3439
Geri