Game Garaj Prime S27 Intel Core I5 14400F 16GB Ram 1tb SSD RTX5060TI 16GB Freedos Oyuncu Oem Paket
Kendin toplaalımır mı?
Alınır aslında ucuza geliyoralımır mı?
Şov yapma daha iyisini paylaşAsla alınmaz Abdullah ballandıra ballandıra anlatıyor da parçalar felaket kötü.
Fazla iddialı.Neye göre kime göre öner başka pc o zamanAsla alınmaz Abdullah ballandıra ballandıra anlatıyor da parçalar felaket kötü.
Hocam bunlar böyle yazıp kaçarlar sen kendin araştırmanı yap mantığını yatıyosa alFazla iddialı.Neye göre kime göre öner başka pc o zaman
Tamam la beğenecekler etkileşim verecekler laHocam bunlar böyle yazıp kaçarlar sen kendin araştırmanı yap mantığını yatıyosa al
Hocam bunlar böyle yazıp kaçarlar sen kendin araştırmanı yap mantığını yatıyosa al
Etkileşimle bi alakası yok . Madem bir eleştiride bulunuyorsun arkasında dur . Ben yanlış bir şey önerdiysem düzeltirim daha iyisi bulunmuyor bu fiyatlara bütçesi olan gitsin alsın düşük cl daha iyi parçalarla biz F/P odaklı olduğunu ve taksit avantajı ile enflasyona karşı vurduğunda ve tam krizinide göz önüne alacak olursak mantıklı olduğunu söylüyoruz.Tamam la beğenecekler etkileşim verecekler laistediğinizi alın 1 ay sonra o kasa ısınıyor bu parça kaliteli değil ramleri keşke düşük gecikme alsaydım diye 50 tane konu göreceğiz
![]()
Etkileşim alıp almamak bana bir fayda katmıyor yani emin olTamam la beğenecekler etkileşim verecekler laistediğinizi alın 1 ay sonra o kasa ısınıyor bu parça kaliteli değil ramleri keşke düşük gecikme alsaydım diye 50 tane konu göreceğiz
![]()