55.000 Ful Sistem önerisi

hocam valla para senin. sen sordun bende olanı söylüyorum. rezalet yani gerkesiz reklam işi bu. satamyıp daha uyguna ısıtıp önümüze atmaları da komik. paramı çöpe atmak istiyorum diyosan al. ben kendime asla almazdım o yüzden önermiyorum da
Son kez sorucam sana güveniyorum hocam yok diyorsan başka sistemlere yönelicem peki ben bunlardan alıp ramlari satıp cl36 5600 MHz 16 GB RAM taksam o sistemlerden birine böyle mantıklı olur mu

Son kez sorucam sana güveniyorum hocam yok diyorsan başka sistemlere yönelicem peki ben bunlardan alıp ramlari satıp cl36 5600 MHz 16 GB RAM taksam o sistemlerden birine böyle mantıklı olur mu
olmaz çünkü zaten fiyatı 45-46k civarı. uygun olsa değer derdim de bu haliyle değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

al bak 47.5 a güzel ramli ekran kartı modeli çok iyi ve ryzen 5 7600 lü sistem

Toplam 49K Tutuyor üstüne istediğin 4 bakır ısı borulur bi hava soğutma eklersin. Bütçem daha var diyosan m2 yi 1tb ye çıkar.

Amazonun peşin 9 taksit imkanları var istersen değerlendirebilirsin

olmaz çünkü zaten fiyatı 45-46k civarı. uygun olsa değer derdim de bu haliyle değmez

al bak 47.5 a güzel ramli ekran kartı modeli çok iyi ve ryzen 5 7600 lü sistem
hangisi Saverin attigimi

Toplam 49K Tutuyor üstüne istediğin 4 bakır ısı borulur bi hava soğutma eklersin. Bütçem daha var diyosan m2 yi 1tb ye çıkar.

Amazonun peşin 9 taksit imkanları var istersen değerlendirebilirsin
Teşekkür ederim hocam gamegsraj paket o zaman bilinclendirdiginiz için sağolun bir de bu parçalardan hangilerini 2. el almamda bı sorun olmaz Monitör ve ekipmana biraz butce açmak adına?

İlk gördüğüm şu oldu. Rami XPG yap, ssd yi 1TB, Kioxia yap, kasayı ds sanırım en mantıklısı Xigmatek olur, 300 lira farkla fazladan 100w + sanırım kasada büyüdü. Sepette 45 dedi

Neyse boşver bir şey bitik diyor ekleyemedim sepete

yok linki atmamışım. arkadaş tek tek toplamış hemde 49k ya anlamı yok o sistemin. bunu al 47.5 a
9060 XT 8gb almanın bir anlamı yok gidip düz 5060 al koyduğum 16gb versiyonu

yok linki atmamışım. arkadaş tek tek toplamış hemde 49k ya anlamı yok o sistemin. bunu al 47.5 a
işlemci bitmiş diyor :(

Hocalarim ne alayım😄

işlemci bitmiş diyor :(

Hocalarim ne alayım😄
Bunu alamazsın 7500f stokları bitmiş görünüyor mecbur 7600 yapacaksın ekran kartınıda 16gb yapacaksan ekstra masraf. Attığım anakartta 4 ram slotu 2 m2 slotu bulunuyor yinede seçim senin.

O sistemi şöyle yapınca 50k şimdi oldu;

Ekler

• 1000005171.webp
    1000005171.webp
    113.3 KB · Hit: 13
  • 1000005172.webp
    1000005172.webp
    105.7 KB · Hit: 12
Bunu alamazsın 7500f stokları bitmiş görünüyor mecbur 7600 yapacaksın ekran kartınıda 16gb yapacaksan ekstra masraf. Attığım anakartta 4 ram slotu 2 m2 slotu bulunuyor yinede seçim senin.
Vatan olan mi topladigin mi

eğer amd ekran kartına kabulsen bu sistem iyi
eğer nvidia olsun dersen bu sistem ala yükseltme yaparak
Fiyatına bir şey demiyorum da senin önerdiğinde cl48 ram krizi var belki duymuşsundur ve hazır sistemlerde genel olarak hep bir parça kötü olur sanki 6000mhz cl 28 ram veriyorlarda ben gıcığına öyle bir tavsiyede bulunmuşum .

Fiyatına bir şey demiyorum da senin önerdiğinde cl48 ram krizi var belki duymuşsundur ve hazır sistemlerde genel olarak hep bir parça kötü olur sanki 6000mhz cl 28 ram veriyorlarda ben gıcığına öyle bir tavsiyede bulunmuşum .
seçeneğin az olması kötü mal alıp paramızı çöpe atmamız gerektiği anlamına gelmiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,204
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri