Kaspersky virüs removal tool kur o halleder.Acil yardım nasıl tamamen temizlenir RAT? (dll dosyası ya da Python dosyası ile RAT attılar. )
Remote Access Trojan tam açılımı. Uzak erişimden bilgisayarınıza yüklüyorlar.rat ne oluyor mesela tam olarak
brom sen cok kasıntı elemana benziyon yaHeaaplatənı boşalttılarsa yapacak bişeyin pek yok. Mahkemelik yapsanda adamları sonuç alınamaz.
İnternet Hesaplarınızı Linux üzerinden kontrol edin. Hatta sırf internet kullanımını Linuxla yapın.
Windowsu sadece oyun oynamak için kullanın.
Ben 2 ssd aldım birinde Windows Birinde linux.
Hangisini istersem o belleği takar çalıştırırım diğerini çıkartırım.
Windows'un kendine bile gu
Ben de aynısını yapıyorum. Oyun için Windows ama internetten dolanırken Linux Bazzite.Heaaplatənı boşalttılarsa yapacak bişeyin pek yok. Mahkemelik yapsanda adamları sonuç alınamaz.
İnternet Hesaplarınızı Linux üzerinden kontrol edin. Hatta sırf internet kullanımını Linuxla yapın.
Windowsu sadece oyun oynamak için kullanın.
Ben 2 ssd aldım birinde Windows Birinde linux.
Hangisini istersem o belleği takar çalıştırırım diğerini çıkartırım.
Windows'un kendine bile gu
Yani normal internet dolaşımınızı da mı linuxtan yapıyosunuz? Yoksa e devlet bankacılık işlemleri gibi şeyleri mi linuxtan yapıyosunuz onu çözemedim.Ben de aynısını yapıyorum. Oyun için Windows ama internetten dolanırken Linux Bazzite.
Bazı cahil cühela tiplerde kalkmış bizim gibilere " kasıntı " demiş. Öğrenmeye niyeti olmayan insanların kalkıp cahil cahil konuşup, yazması çok acı...
Ha bir de bunların " ben asla anti-virüs programı kullanmıyorum " diye övünen versiyonları var. Senelik 300 TL çok para herhalde kendileri için ama gitsen baksan hepsi teknoloji gurmesi...
Sen onlara aldırma.Ben de aynısını yapıyorum. Oyun için Windows ama internetten dolanırken Linux Bazzite.
Bazı cahil cühela tiplerde kalkmış bizim gibilere " kasıntı " demiş. Öğrenmeye niyeti olmayan insanların kalkıp cahil cahil konuşup, yazması çok acı...
Ha bir de bunların " ben asla anti-virüs programı kullanmıyorum " diye övünen versiyonları var. Senelik 300 TL çok para herhalde kendileri için ama gitsen baksan hepsi teknoloji gurmesi...
İnternete ait her hesabımı Linuxla kontrol ederim.Yani normal internet dolaşımınızı da mı linuxtan yapıyosunuz? Yoksa e devlet bankacılık işlemleri gibi şeyleri mi linuxtan yapıyosunuz onu çözemedim.
Windows un fazla ömrü kalmadı öyle söyliyim yani.brom sen cok kasıntı elemana benziyon ya
Yani normal internet dolaşımınızı da mı linuxtan yapıyosunuz? Yoksa e devlet bankacılık işlemleri gibi şeyleri mi linuxtan yapıyosunuz onu çözemedim.