VodafoneNet Packet Loss Sorunu

hocam ben de direkt vodafone'un kendi altyapisi var. superonline altyapi olarak desteklenmiyor gozukuyor adresimde. vdsl turk telekom altyapisini kullanabiliyor superonline adresimde.

vodafone modem degisimi konusunda toleransi olmayan bir firma. diger firmalarda ki gibi degisim olanagi yok. sadece kendi modemlerini kullanabiliyorsunuz. eger degistirebilsem wifi 7 modem alip takmistim coktan.

bugun ogrendigim kadari ile benden baska aktif 50 adet sikayet kaydi varmis mahallede. bakicaz, basrirmaya devam. insallah dikkate alirlar bir noktada. vdsl baglaticam ama. bunlarin yildirma politikasi devam edicek sanirim bir sure daha.
Benim eski 2. elden aldım h300s modemi ZTE h1601 wifi6 modem ile değiştirdiler ama ben çok şikayet ettim belkide ondandır. Kesilmeler düzelmedi ama. Ayrıca vdsl vodafone hattım ama zyxel dx3301 modem kullanıyorum. Fiberde bilgim yok ama vdsl hatta kesin var oluyor. Ben olsam zaten başına bela olurdum şikayet ederdim değiştirirdim o modemi. :D Başa bela olursan tavırları değişiyor hemen ilgileniyorlar daha hızlı çözüyorlar arızaları. :kekw::kekw::kekw:

Benim eski 2. elden aldım h300s modemi ZTE h1601 wifi6 modem ile değiştirdiler ama ben çok şikayet ettim belkide ondandır. Kesilmeler düzelmedi ama. Ayrıca vdsl vodafone hattım ama zyxel dx3301 modem kullanıyorum. Fiberde bilgim yok ama vdsl hatta kesin var oluyor. Ben olsam zaten başına bela olurdum şikayet ederdim değiştirirdim o modemi. :D Başa bela olursan tavırları değişiyor hemen ilgileniyorlar daha hızlı çözüyorlar arızaları. :kekw::kekw::kekw:
hocam wifi 6 modemleri suan sadece yeni musterilere veriyorlarmis. alabildeyseniz helal olsun vallahi. bana takmadi namussuzlar 3. modem oldu 2 ayda. revizyondan gelen eski nesil modemleri dayayip geciyorlar.

wifi 6 modemin bu sikintiyi kesip kesmiyecegini de sordum gelen arkadaslara. bana soylenen wifi 6 modem olan yerden geliyoruz orada da ayni sikayete gittik seklinde idi. bilmiyorum belki de beni gecistirdiler. az sonra bir ekip daha gelicek. bastirayim belki verirler bana da 🙏.

bu gelenler kacinci ekip olucak vallahi ben bile unuttum. nasil bir firmaymis bu vodafone arkadas. burada yazdiklarimi goren arkadaslara ders olsun. zorunlu degilseniz bu firmadan kacin, kesinliklikle bulasmayin.

hocam wifi 6 modemleri suan sadece yeni musterilere veriyorlarmis. alabildeyseniz helal olsun vallahi. bana takmadi namussuzlar 3. modem oldu 2 ayda. revizyondan gelen eski nesil modemleri dayayip geciyorlar.

wifi 6 modemin bu sikintiyi kesip kesmiyecegini de sordum gelen arkadaslara. bana soylenen wifi 6 modem olan yerden geliyoruz orada da ayni sikayete gittik seklinde idi. bilmiyorum belki de beni gecistirdiler. az sonra bir ekip daha gelicek. bastirayim belki verirler bana da 🙏.

bu gelenler kacinci ekip olucak vallahi ben bile unuttum. nasil bir firmaymis bu vodafone arkadas. burada yazdiklarimi goren arkadaslara ders olsun. zorunlu degilseniz bu firmadan kacin, kesinliklikle bulasmayin.
Kesin yalan yada kafadan sallama birşeyler uydurup kurtulurlar tek yaptıkları budur. Ama başa bela olursan işler değişir çok kullandım bu vodafone'u uzun yıllar. :D Son zamanlarda berbat oldu düştü kalite. Teknik servisi TechAsay taşeron firması devralmış ondan sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom'dan Superonline'dan uzak durun, ama Vodafone'dan kaçın kaçın.
TTkom 'da kullandım 2 farklı adreste. 2sinde de aynı oldu yıldırım düşene kadar iyiydi ilk zamanlar. Sonra yıldırım düştü modemler bozuldu internet hattıda bozuldu dahada düzelmedi. En sonunda kapattırdım. Vodafone'u en azından şikayetvardaki puana önem veriyorlar iteleye kakalaya çalıştırtıyorum. :kekw: :kekw: :kekw: Evi taşıdıktan sonra tam düzeltmediler bir türlü ama. Altyapı farkındandır belki bilmiyom. Çok kötü kullanılamaz oluyor sorun yok hattınızda internet var diyorlar. Sonra şikayetvara 1-2 kere yazınca kullanılabilir oluyor en azından. Ama artık bıktım vazgeçtim sözleşme bitince Turknet geçiyorum. Bide çok uzun süre zam yapmadılar bana. Arayıp arayıp yeni tarife teklif ettiler bende fiyat yüksek diye reddettim eski fiyat 55 liraya kullandım 2025'e kadar. Ondan sonra akıllandılar sanırım internetimi bilerek kestiler 3 gün gelmedi. En sonunda kabul ettim zammı. Zam gelebilir yeni tarifeye geçirelim diyorlar sürekli ama zam gelmiyor. Belki bu sene değişmiştir ondan geçtim ben Turknet'e.

Son düzenleme:
hocam ben de direkt vodafone'un kendi altyapisi var. superonline altyapi olarak desteklenmiyor gozukuyor adresimde. vdsl turk telekom altyapisini kullanabiliyor superonline adresimde.

vodafone modem degisimi konusunda toleransi olmayan bir firma. diger firmalarda ki gibi degisim olanagi yok. sadece kendi modemlerini kullanabiliyorsunuz. eger degistirebilsem wifi 7 modem alip takmistim coktan.

an once ogrendigim kadari ile benden baska aktif 50 adet sikayet kaydi varmis mahallede. bakicaz, bastirmaya devam :). insallah dikkate alirlar bir noktada. vdsl baglaticam ama. bunlarin yildirma politikasi devam edicek sanirim bir sure daha.

son durumu assagida paylasiyorum. prime time olmasa bile bu saatte paket kayiplarim devam ediyor hala 😥
hocam tamam superonline ara vodafone altyapısını kullanarak fiber kullanmak istiyorum de baglıyorlar diyorum ben de

kullandıgım icin biliyorum arayıp sormak cok kolay aslında ama yine de siz bilirsiniz
En azından 2025'e kadar vardı. Şu an hala var mı bilmiyorum. Hatta vodafone'un superonline kullanıcısına daha kötü modem ve blok verdiğini biliyorum :D
peki hocam arayip soracagim. altyapi sorgu ekranlari uzerine bu yorumu yapmistim. superonline altyapi sorgu ekraninda gozukmuyor fiber altyapi. arayip bilgi alacagim.

guncelleme: arayip bilgi aldim. suan boyle bir uygulama yokmus. daha once boyle bir uygulama varmis ancak kaldirilmis. suan boyle bir imkan yok maalesef.

Son düzenleme:
hocam tamam superonline ara vodafone altyapısını kullanarak fiber kullanmak istiyorum de baglıyorlar diyorum ben de
Turkcell Vodafone'un altyapısını kullanmıyor Vodafone Turkcell'in altyapısını kullanıyor.

En azından 2025'e kadar vardı. Şu an hala var mı bilmiyorum. Hatta vodafone'un superonline kullanıcısına daha kötü modem ve blok verdiğini biliyorum :D
5 ay oldu daha baglatalı dogrudur modemleri kötü biraz ugrastırmıstı beni de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri