VodafoneNet Packet Loss Sorunu

Eğer istanbul, tekirdağ, kocaeli tarafında yaşamıyorsan sorunun çözülmez. Eğer bu 3 ilden birindeysen hala umudun var.
O illerde teknik servis farklı mı? Techasay devralmış diye duymuştum teknik servis ekibi. Muğla'da güzeldi geçen seneye kadar ama değişti teknik servis.

O illerde teknik servis farklı mı? Techasay devralmış diye duymuştum teknik servis ekibi. Muğla'da güzeldi geçen seneye kadar ama değişti teknik servis.
Teknik servis değil maliyet kısıtlaması. Hangi ilde olursan olur seni istanbul ya da tekirdağ portlarından internete çıkardıkları için hangi şehirde olursan ol ping şişiyor. Türktelekom ile arasında +10-15ms fark var.

Teknik servis değil maliyet kısıtlaması. Hangi ilde olursan olur seni istanbul ya da tekirdağ portlarından internete çıkardıkları için hangi şehirde olursan ol ping şişiyor. Türktelekom ile arasında +10-15ms fark var.
Anladım sağol. Siz vodafone'da mı çalıştınız nerden biliyorsunuz? Geçen seneye kadar farklıydı sanırım. Bu seneki gibi kesintiler yoktu ping iyiydi. Üstelikte saha dolabı daha uzaktı 30 mb destekliyordu. Şimdi 53 destekliyor ama çok kötü.

Vodafone net diye bir şey yok zaten. Superonline alt yapısı kullanıyor. Al birini vur ötekine. Ben bu işe yaramaz Superonline şirketi yüzünden online oyunları bıraktım yahu...

Anladım sağol. Siz vodafone'da mı çalıştınız nerden biliyorsunuz? Geçen seneye kadar farklıydı sanırım. Bu seneki gibi kesintiler yoktu ping iyiydi. Üstelikte saha dolabı daha uzaktı 30 mb destekliyordu. Şimdi 53 destekliyor ama çok kötü.
İçerden bilgi aldım diyelim. VDSL kullanıyorsanız vodafone değiştirin zaten altyapı TT'nindir.

Vodafone net diye bir şey yok zaten. Superonline alt yapısı kullanıyor. Al birini vur ötekine. Ben bu işe yaramaz Superonline şirketi yüzünden online oyunları bıraktım yahu...
Hayır ikisinin altyapısı farklı.

Evet burada superonline altyapısı üzerinden veriyor genelde.

Evet burada superonline altyapısı üzerinden veriyor genelde.
vodafone'un kendi fiber altyapisinin oldugu bolgeler de var. ben o bolgelerden birinde yasiyorum. baska bir altyapi alternatifi olsa bu firmada saniye durmaz gecerim :)

vodafone'un kendi fiber altyapisinin oldugu bolgeler de var. ben o bolgelerden birinde yasiyorum. baska bir altyapi alternatifi olsa bu firmada saniye durmaz gecerim :)
Vodafone TTnet altyapıda kullanıyor superonlineda kullanıyorsa oda başka ISS kullandırtması lazım bence :D Superonline'da bazen kullanıyor TT altyapı. Böyle olsa aslında altyapı daha hızlı yayılır.

Vodafone TTnet altyapıda kullanıyor superonlineda kullanıyorsa oda başka ISS kullandırtması lazım bence :D Superonline'da bazen kullanıyor TT altyapı. Böyle olsa aslında altyapı daha hızlı yayılır.
altyapisini kullandirmaya sadece turk telekom izin veriyor diye biliyorum. keske dediginiz gibi olsa ama nerde...

hocam vodafone ve superonline birbirinin altyapısını kullanabiliyor vodafone altyapınız varsa vodafone kac hız veriyorsa onların altyapısını kullanarak superonline aynı hızı veriyor

paket kaybı için aksiyon alan firma var mı ki? :kekw: :kekw: Altyapı sorunu diyip geçerler muhtemelen
Bi dönem bende de çok oluyordu iyi bir modem aldıktan sonra düzelmişti bu arada

hocam vodafone ve superonline birbirinin altyapısını kullanabiliyor vodafone altyapınız varsa vodafone kac hız veriyorsa onların altyapısını kullanarak superonline aynı hızı veriyor
hocam ben de direkt vodafone'un kendi altyapisi var. superonline altyapi olarak desteklenmiyor gozukuyor adresimde. vdsl turk telekom altyapisini kullanabiliyor superonline adresimde.
paket kaybı için aksiyon alan firma var mı ki? :kekw: :kekw: Altyapı sorunu diyip geçerler muhtemelen
Bi dönem bende de çok oluyordu iyi bir modem aldıktan sonra düzelmişti bu arada
vodafone modem degisimi konusunda toleransi olmayan bir firma. diger firmalarda ki gibi degisim olanagi yok. sadece kendi modemlerini kullanabiliyorsunuz. eger degistirebilsem wifi 7 modem alip takmistim coktan.

an once ogrendigim kadari ile benden baska aktif 50 adet sikayet kaydi varmis mahallede. bakicaz, bastirmaya devam :). insallah dikkate alirlar bir noktada. vdsl baglaticam ama. bunlarin yildirma politikasi devam edicek sanirim bir sure daha.

son durumu assagida paylasiyorum. prime time olmasa bile bu saatte paket kayiplarim devam ediyor hala 😥

Ekler

• IMG-20260126-WA0001(1).webp
    IMG-20260126-WA0001(1).webp
    61.1 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,570
Üyeler
189,108