Birkaç kere kullandım. Güzel makine. Ayarlanabilir arka butonları var. Bataryası uzun gidiyor. Joystickler kaydırmaz yapıda. Drift ve dead zone yok. Güzel cihaz ama fiyatını hak ediyor mu etmiyor mu yorum yapamam. Ben de buradaki arkadaşların önerisi üzerine almıştım memnunum.Gamesir nova 2 lite alınır mı? Fiyatı da uygun gibi, önerir misiniz? Kullanan birisi varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
biraz geç dönüyorum kusura bakmayın. Gamepad konusunda pek bilgim yok drift ne oluyor?Birkaç kere kullandım. Güzel makine. Ayarlanabilir arka butonları var. Bataryası uzun gidiyor. Joystickler kaydırmaz yapıda. Drift ve dead zone yok. Güzel cihaz ama fiyatını hak ediyor mu etmiyor mu yorum yapamam. Ben de buradaki arkadaşların önerisi üzerine almıştım memnunum.
Analog u kullanmadığın halde kendi kendine hareket etmesibiraz geç dönüyorum kusura bakmayın. Gamepad konusunda pek bilgim yok drift ne oluyor?
Fiyatına göre en iyi seçenek. Alınır.Gamesir nova 2 lite alınır mı? Fiyatı da uygun gibi, önerir misiniz? Kullanan birisi varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim