Yok,sıfır zaten hocam. İthalatçı garantili oluyorlar.almışken sıfır alayım diyorum hocam ikinci el alacaksamda sıfıra yakın temiz bir cihaz olması lazım
hmm anladım teşekkür ederimYok,sıfır zaten hocam. İthalatçı garantili oluyorlar.
evet çok varhazirana daha çok var m2 ssd tavsiyem en az 2 tb
pro da gpu daha güçlü 2tb 8k destegihmm anladım teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet çok varöğrenmek için açtım ve güzel indirim varsa alabilirim bu pro slim olayı ne peki
rica ederimhem anladım teşekkür ederim
benimde aklımda öyle bişey var cd olayıda var dimiben yurt dışı almanı tavsiye ederim slim işini görür cdsiz al cdler çok para arada fark yoksa cdli alabilirsin pro ya gerek yok bence
evet oluyor standart ve digital olarak geçer sen standart alıcan hem cd hem magazabenimde aklımda öyle bişey var cd olayıda var dimiahhaahah iki türlüsüde olabiliyormu hem cd hemde mağazada alınabiliyormu
anladım teşekkür ederim standarda da 8k ve 2tb öz. varmıdır pekievet oluyor standart ve digital olarak geçer sen standart alıcan hem cd hem magaza
PS5 SLIM DİGİTAL EDİTİON burada sadece dijital mağaza damı satılıyorevet oluyor standart ve digital olarak geçer sen standart alıcan hem cd hem magaza
hayır sadece pro da varanladım teşekkür ederim standarda da 8k ve 2tb öz. varmıdır peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PS5 SLIM DİGİTAL EDİTİON burada sadece dijital mağaza damı satılıyor