Sandbox Nasıl Açılır

Reaksiyon skoru
387
Ekran görüntüsü 2026-01-26 235027.webp

izlediğim bir kaç videoda bazılarında Windows Sandbox . Windwos Koruma Alanı yazıyor bende de Sanal makşne platforumu yazıyor ve tahını olarak onu actım ve yenıden baslattım dıskte 20gb yer kaplıyor suan ama sandboxı acamıyorum bıostan falan bır ayar mı acmam lazım anakartım b650 mr

Windows 10 Pro / Enterprise / Education veya Windows 11 Pro / Enterprise / Education sürümlerinden biri olmalı. Home sürümünde mevcut değil.

Windows 10 Pro / Enterprise / Education veya Windows 11 Pro / Enterprise / Education sürümlerinden biri olmalı. Home sürümünde mevcut değil.
ben home kullanıyormusum hocam sımdı baktım ona ve home surumunu proya cevırebılırmıyım pekı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

formatsız şekilde

Pro ürün anahtarı alıp girin. Pro sürümüne yükselecektir formatsız şekilde.
Ekran görüntüsü 2026-01-27 010028.webp

hocam bu seferde boyle bekletıyor 10dk rahat olmustur ve bu snadbox herhalde bır kere kapatılınca sıfırlanan bısey bunu kapattıgmız halde sıfırlanmasını kapatmak gıbı bır ayar secenek varmı

Alıntıyı görüntüle
hocam bu seferde boyle bekletıyor 10dk rahat olmustur ve bu snadbox herhalde bır kere kapatılınca sıfırlanan bısey bunu kapattıgmız halde sıfırlanmasını kapatmak gıbı bır ayar secenek varmı
10 dakika beklememesi lazım. Birkaç saniye içinde hazır olması ve masaüstü gelmesi lazım. Sandbox'un olayı kapatınca sıfırlanması zaten. Mesela bir dosya indirdiniz ve bilgisayarda açmaktan şüphelendiniz. Sandbox ile açarsınız. Virüs falan olsa bile Sandbox'a bulaşır ana bilgisayarınızı etkilemez. Kapattığınızda da her şey silinir. Eğer sürekli kalacak bir sistem istiyorsanız VirtualBox ile sanal bilgisayar oluşturabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk açılışta belki Sandbox dosyalarını indiriyordur onda uzun sürmüş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,326
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri