- Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi açıkhocam video niye gizli anlayamadım
şimdi açıkhocam video niye gizli anlayamadım
hocam yeni bu yıl aldım son modelcs de kaynaklı olamaz zaten bilgisayar kapalı istersen bilgisayarı direkt prizden çek sadece hoparlör kalsın yine aynı şey olur. ( eski hoparlörlerde nadirde olsa yaşanan bir durum)
yok hocam valla değil apartmanımda full yaşlı kesim oturuyorhoparlöre birisi bağlı bluetooth ile xd
Ben canlı oyun sesleri duyuyorsam ve bence bunu birinin bilgisayarından duyuyorum cs lik bir durumcs de kaynaklı olamaz zaten bilgisayar kapalı istersen bilgisayarı direkt prizden çek sadece hoparlör kalsın yine aynı şey olur. ( eski hoparlörlerde nadirde olsa yaşanan bir durum)
o zaman arkadaşlarında dediği gibi birisi yanlışlıkla gece yarısı senin hoparlöre bağlanıyor olabilir. Ama o zaman kendisi sesi duyamaması lazım burda konuşmaya devam ediyor oda enteresanhocam yeni bu yıl aldım son model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam valla değil apartmanımda full yaşlı kesim oturuyor
ya telefondan birisi bağlanmış seni trollüyor ya da sen bizi trollüyosunhocam yeni bu yıl aldım son model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam valla değil apartmanımda full yaşlı kesim oturuyor
son model olması önemli değil 3.5mm jack girişli ise bu dediğim yaşanıyor olabilir genelde jack girişli olanlarda yaşanıyor zatenhocam yeni bu yıl aldım son model
Reis troll değil fakat şuan bt bağlantısına baktım ilk aldığımda şifre koymuştum ve şifreli bir şekilde duruyor. Binamda cs oynayan birileri yok memur ve yaşlı sınıf ağırlıklı binamdaki çocukları da tanıyorum yaşça küçükler benden . gelen sesler kalın ve tanımadığım sesler. belirttiğim gibi 1 hafta öncede gece vakti oldu .ya telefondan birisi bağlanmış seni trollüyor ya da sen bizi trollüyosun
sistem s5 shutdownda fanlar dönmüyor ama usbden güç alma veya kendi dahili bataryası üzerinden bir yayına bağlı. o yayının kaynağını bulamıyorsan modemi kes. modemi tamamen kapatınca hala sesler geliyorsa kesinlikle bilgisayardan değildir ve yayın yapan başka bir cihaz ile trolleniyorsun / trollüyorsundur![]()
Ferrit filtreli parazit önleyici manyetik halkalar satılıyor hocam 100tl civarına bulursunuz yüksek ihtimal. bir tane alıp hoparlörünüzün kablosuna takmanız yüksek ihtimalle sorununuzu çözecektir. Eğer çözülmezse paranormal olaylar varReis troll değil fakat şuan bt bağlantısına baktım ilk aldığımda şifre koymuştum ve şifreli bir şekilde duruyor. Binamda cs oynayan birileri yok memur ve yaşlı sınıf ağırlıklı binamdaki çocukları da tanıyorum yaşça küçükler benden . gelen sesler kalın ve tanımadığım sesler. belirttiğim gibi 1 hafta öncede gece vakti oldu .
o halde bir daha aynı durumu yaşayacak mısın dene bakalım, eğer yatmadan önce modemi veya psu switchini kapatmanda sorun yok ise kapat (ayrı ayrı deneyebilirsin) hala sesler geliyorsa bil ki hoparlöre bir şekilde yayın geliyor (aynı tip hoparlör bir başkasında olsa ve üst / alt kattan kendi cihazları yerine senin cihazlara bağlanıyorsa yayın aralıkları bu kadar birebir olmaması lazım fakat ¯\_(ツ)_/¯ bilemiyorum ne kadar kaliteli hoparlördür)Reis troll değil fakat şuan bt bağlantısına baktım ilk aldığımda şifre koymuştum ve şifreli bir şekilde duruyor. Binamda cs oynayan birileri yok memur ve yaşlı sınıf ağırlıklı binamdaki çocukları da tanıyorum yaşça küçükler benden . gelen sesler kalın ve tanımadığım sesler. belirttiğim gibi 1 hafta öncede gece vakti oldu .
Artık onun bilgisayarı sanırsamCs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyu yüklüyorum.
Videounun devamı var . bilgisayarı açıp kontrol ediyorum Steam kapalı Discord kapalı ve bilgisayarı tekrar kapatıyorum devam ediyor sesler geliyor .
videonun devamını yükleyeceğim
Sorunun kaynağı nedir?