CSFloat.com rezilliği

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
169
Yav arkadaş sabah bir uyandım hesabıma Desert Eagle Printstream (mw) teklfi gelmiş kabul ettim bir arkadaştan teklif bekliyordum o sandım teklifi kabul ettikten sonra CSFloat tan geldiğini anladım csfloat.com da yaklaşık 100 dolarım vardı, satın alma emri vermemiştim ona rağmen Csfloatın botu Skini satın alıp takas teklifi olarak hesabıma göndermişler, Bende gidip ticket açtım.

Şöyle yazdım
The CSfloat bot automatically sent me a trade offer. The offer was for a "Deagle Printstream - Minimal Wear" skin. I was expecting a trade from my friend, so I thought the offer came from them. I accepted the offer, but later realized that the person who sent the trade wasn't my friend, but the CSfloat bot. Then, I logged into the site and saw that my balance had decreased. Why did you reduce my balance and buy the Deagle without asking me?Now, you're probably going to say something like, "CSfloat doesn't make trades or buy skins on your behalf" or "Your account is at risk, change your passwords and log out of other platforms." But my account has Steam Guard enabled, and it's secure. I can provide a screenshot showing that it was your bot that did this. If your bot didn't do it, why is my account missing $40?

Kısacası benim iznim olmadan silah satın alıp bakiyemi harcamış ve ben öyle bir emir vermemiştim bunu anlattım adamların yazdığına bak.

Bildiriyoruz: 875005388506926652 numaralı alım emri verdiniz. Bu emir, "Desert Eagle | Printstream (Minimal Wear)" adlı ürünü 39,65 ABD Doları veya daha düşük bir fiyattan satın almak amacıyla gönderilmişti. Söz konusu alım emri, ilgili öğeyi hesabınız adına satın almıştır. Varsayılan uygulamaya göre, aktif bir CSFloat satışında işlemi geri almak (trade reversal) nedeniyle hesabınız otomatik olarak engellenecektir.

Üzerine ban yiyeceğiz birde şaka gibi, Emir vermediğime adım gibi eminim botları otomatik olarak almış. Aynısı başka bir arkadaşımın daha başına geldi

Bize de göster ekran fotoğrafını bakalım. Kafasına göre sana neden skin satsın site. Hem de ucuza :)

dostum 3.parti sitelerde neden paranızı tutuyorsunuz bende aynı sıkıntı 3 saat önce aynı sitede yaşadım bide ceza yedim 2.5 dolar dahada kullanmam

Bize de göster ekran fotoğrafını bakalım. Kafasına göre sana neden skin satsın site. Hem de ucuza :)
Skin satmadı hocam alım yaptı emir vermedim ben

Screenshot_2025-10-24-01-16-54-345_com.csfloat.app.webp

Screenshot_2025-10-24-01-18-12-580_com.valvesoftware.android.steam.community.webp

Satın aldığı elemanda aha bu https://steamcommunity.com/profiles/76561199384490143
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum 3.parti sitelerde neden paranızı tutuyorsunuz bende aynı sıkıntı 3 saat önce aynı sitede yaşadım bide ceza yedim 2.5 dolar dahada kullanmam
Valla güvendiğim bir siteydi artık dediğiniz gibi 3. Parti sitelerden uzak duracağım

İyi de sitenin kazancı ne onu anlamadım. Skin 52 dolardan satılıyor pazarda.

Vermediğine emin misin? CSFloat bu piyasanın top 5 sitesinden biridir böyle bir sorun yaşadıysan gerçekten twitter da paylaşabilir veya ünlü kişilerle iletişime geçebilirsin.

İyi de sitenin kazancı ne onu anlamadım. Skin 52 dolardan satılıyor pazarda.
Hocam market çakıldı nakitim vardı ona el koyup kendi botlarından biriisinin envanterden gönderdi herhalde üstte attığım hesap onların botlardan biriisinin, Diğer arkadaşta benzer Bir durumu yaşamamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vermediğine emin misin? CSFloat bu piyasanın top 5 sitesinden biridir böyle bir sorun yaşadıysan gerçekten twitter da paylaşabilir veya ünlü kişilerle iletişime geçebilirsin.
Verdi hocam olayı yanlış anlamışsın olay şöyle bana silah geldi silahı verdi, E sıkıntı ne diyeceksin sıkıntı şu o satın alma emrini ben vermedim yani csfloat.com dan 39-40 dolar deagle almadım otomatik almış , 40 dolarım duruyordu orda biriktirip toplu çekecektim gitmiş nasıl olmuşsa Deagle satın almış botları

Geri