Uzun Ömürlü Kablosuz Mouse Tavsiyesi

IKeeqo

80+
Reaksiyon skoru
163
Bütçe
6000
Şuanda kullandığım mouse razer basilisk x hyperspeed. Fare güzel ancak son zamanlarda scroll wheel encoder problemi yaşıyorum çok fazla kişi bu sorunu yaşıyormuş o yüzden aynı fareyi tekrar satın almak istemedim

Uzun ömürlü bir kablosuz mouse önerisi lazım 5-6k bandında var mıdır en az 3 macro olması şart. olursa, hatta 5 macrolu varsa tadından yenmez

fare tutuş şeklim palm(belki ona göre bir mouse vardır)

Şuanda kullandığım mouse razer basilisk x hyperspeed. Fare güzel ancak son zamanlarda scroll wheel encoder problemi yaşıyorum çok fazla kişi bu sorunu yaşıyormuş o yüzden aynı fareyi tekrar satın almak istemedim

Uzun ömürlü bir kablosuz mouse önerisi lazım 5-6k bandında var mıdır en az 3 macro olması şart. olursa, hatta 5 macrolu varsa tadından yenmez

https://www.gaming.gen.tr/urun/5853...z-gaming-mouse-rz01-05120200-r3g1/?ref=akakce On numara bir mouse.
Güncel olarak Hem VV3 Pro kullanıyorum beyazını ve Logitech Superlight 2 Beyazını kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. :peepokalp:

Lamzu maya x aldım süperlight 2 yerine çok memnunum wraith denemek istiyorsanız net alın

Lamzu Maya X

Diğer arkadaşlarında önerdiği gibi tartışmasız Lamzu maya x uzun bir süre main mouseum olarak kullandım. Çok severek kullandığım, performansından çok memnun olduğum bir mouse. Merak ettiklerini sorabilirsin cevaplarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçe fark etsin etmesin, kriterler değişsin değişmesin hep zowie diyorsunuz kişisel bir bağınız mı var mouse ile ? :D

hocam razer logitech gibi markaların ürünleri bana gereksiz pahalı geliyor. wraith w1 bütün beklentilerinizi karşılar herhalde diye düşünüyorum hiç kullanmadım. kendi kullandığım mouse atk f1 pro max ona da bakabilirsiniz.

önerdiğiniz mouselere baktım tavsiye edilen mouseler ama 2 macro tuşu işime yaramaz hocam dediğim gibi en az 3 macro şart (Oynadığım oyundan dolayı).

Wraith w1 bak derim. Hem özellikleri iyi yanında ekranlı dock falan geliyo. Hem de içi çok kolay açılıyo modüler bi mouse. 2 batarya seçeneği ile geliyo değişebilyosun. Uzun ömürlü olur

Diğer arkadaşlarında önerdiği gibi tartışmasız Lamzu maya x uzun bir süre main mouseum olarak kullandım. Çok severek kullandığım, performansından çok memnun olduğum bir mouse. Merak ettiklerini sorabilirsin cevaplarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçe fark etsin etmesin, kriterler değişsin değişmesin hep zowie diyorsunuz kişisel bir bağınız mı var mouse ile ? :D
Uzun yıllardır kullanıyorum bir tane sorun , veya dönmeme vb herhangi bir şey olmadı. Arkadaşıma da 2.el almıştık o da aynı şekilde hiçbir sorun yaşamadan kullaniyor. Driverı yok tak çalıştır sistemini beğeniyorum ve 0 Rgb olması da ayrı güzel.

Logitech Superlight 2 kullandım aşırı rahat ama makro ihtiyacımdan dolayı Logitech g502 Hero aldım aşırı memnunum. g502 Lightspeed kablosuz versiyonunu hiç kullanmadım ama birebir aynı. 12 tuşu var ve G-Shift özelliğiyle 11 tuşu ikinci makro yazılabiliyor. Aşırı pratik ve kullanmaya alışınca inanılmaz kolaylaştırdı hayatımı. Özellikle tekeri sağa sola yatırma makroları ve teker kitleme özelliği gerçekten harika bir özellik. Ağırlık ekleme özelliğiyle de ele uygun ayarlanıyor. Zamanında g300s'ten geçtiğim için biraz büyük geldi elime. Program ile kendine özel makrolar yapabilirsin. Oyundan oyuna göre makro yapıyorum ve oyuna girince ona özel makrolar aktif oluyor. Hafızası sayesinde basit makrolar farenin hafızasında kalıyor böylelikle fareyi başka bilgisayara takınca programsız makroların çalışmaya devam ediyor. Eğer üniversite veya iş yerinde pc değişmen gereken durumlarda aşırı pratik oluyor bunun faydasını üniversitede görmüştüm. Senelerdir logitech kullanırım çeşitli versiyonlarını da kullandım hepsi sağlam şekilde hala duruyor sadece model değişmek istediğim için bunları satın aldım bozulduğundan değil.
1769506797996.webp

Geri