Öneri 2026'da düz S24 mü S25 FE mi daha mantıklı?

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
30000
Herkese merhabalar. Telefonumu değiştirmek istiyorum ve düz S24 ile S25 FE arasında kaldım. S24ün geçmiş model olması biraz düşündürüyor. Onun dışında ekran boyu benim için önemli değil. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Bu arada farklı markalara açık değilim. Xiaomiden yıldım gerçekten. Hiçbir markanın arayüz işletim sistemi Samsung kadar iyi çalışmıyor.)

(Redmi 10C kullanıyorum performans farkını idrak edebilirim yani, uzak tefek farklar bozmaz beni :)

S25fe kullanıyorum. Memnunum.
Bataryası da fena değil fakat xioaminin bataryayı alıştığım için biraz düşük kalıyor.
Fotoğraf ve işletim sistemi performansı güzel.
S24 kullanmadım. 2013ten beri ilk defa samsung kullanıyorum. Rahatlığı ve reklamsız oluşu ayrı güzel.

Son düzenleme:
S26 serisini bekle çıktığında alt modellerde fiyat düşüklüğü olabilir.

S24 zarif hafif kamerada bi tık önde.
Fe kaba ağır pil şarj w daha iyi ve 1 yıl güncelleme fazla.

hocam bekleyince de fiyatlarda artış söz konusu daha dün baktığım ürün 3000 lira zamlanmış...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25fe kullanıyorum. Memnunum.
Bataryası da fena değil fakat xioaminin bataryayı alıştığım için biraz düşük kalıyor.
Fotoğraf ve işletim sistemi performansı güzel.
S24 kullanmadım. 2013ten beri ilk defa smadung kullanıyorum. Rahatlığı ve reklamsız oluşu ayrı güzel.
xiaomi kendinden nefret ettirdi vallahi batarya falan umrumda değil S21e bile razıyım :)

S25 FE S24 fe gibi kaba bir cihaz değil
ben s24 s25 öneririm cam ve kılıfında daha premium ürünler bulunabiliyor

hocam bekleyince de fiyatlarda artış söz konusu daha dün baktığım ürün 3000 lira zamlanmış...

xiaomi kendinden nefret ettirdi vallahi batarya falan umrumda değil S21e bile razıyım :)
Yok be hocam 2 aydır aynı fiyat bandında ben bekliyorum.

S25 FE S24 fe gibi kaba bir cihaz değil
ben s24 s25 öneririm cam ve kılıfında daha premium ürünler bulunabiliyor
S24 e göre kaba.

Fiyatlari cok yakin oldugu icin ve ayni islemciyi kullandiklarindan dolayi s25fe.

Geri