proxoyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Bütçe
- 2000
Merhabalar günlük kullanım ve FPS oyunları için mouse arıyorum ne önerirsiniz? (Kablolu, kablosuzda kabloda oynayabilirim, büyük boy)
Bakıyorum, başka önerebileceğin var mı ?Rampage zenith pro indirimdeydi ona bakabilirsiniz 4k Hz kablosuz bir mouse
O fiyata daha iyisi yok hiç düşünmeden al. Ben kenara atmak için aldım.Bakıyorum, başka önerebileceğin var mı ?
Atk A9 Plus.Bakıyorum, başka önerebileceğin var mı ?
Knk peki şarj kablosuyla oynanılabilir mi hem şarj ediyor hem kullanıyosun sorun çıkartmasınAtk A9 Plus.
Sorun çıkartmaz, zaten o şekilde şarj ediliyor genelde. 800mah bataryası olduğu için normal kullanımda 1 ay şarja takmazsın neredeyse.Knk peki şarj kablosuyla oynanılabilir mi hem şarj ediyor hem kullanıyosun sorun çıkartmasın
Bataryası tak çıkar mı yoksa sabit miSorun çıkartmaz, zaten o şekilde şarj ediliyor genelde. 800mah bataryası olduğu için normal kullanımda 1 ay şarja takmazsın neredeyse.
Sabit şarjı bittiğinde kabloya bağla kullan şarjı çok hızlı doluyor zaten. Malzeme kaliteside güzel şuan alınabilicek en fp ürünlerden.Bataryası tak çıkar mı yoksa sabit mi
Rica ederim, ayrıca ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yazarsan kargo bedavaya geliyor.Tamam önerileriniz için teşekkür ederi
Mouse'da takılma sorunu yaşayanlar ve mousepad seçtiğini söyleyenler var. Aynı sorunları ben de yaşadım ve yeğenime verdim. Çok sorunsuz bir mouse değil.Sabit şarjı bittiğinde kabloya bağla kullan şarjı çok hızlı doluyor zaten. Malzeme kaliteside güzel şuan alınabilicek en fp ürünlerden.
Sabah aynı sorunu yaşayan bir arkadaş vardı forumda driver güncellemesini yaptıktan sonra sorunu çözüldü hocam.Mouse'da takılma sorunu yaşayanlar ve mousepad seçtiğini söyleyenler var. Aynı sorunları ben de yaşadım ve yeğenime verdim. Çok sorunsuz bir mouse değil.