2000tl mouse önerisi

Sabah aynı sorunu yaşayan bir arkadaş vardı forumda driver güncellemesini yaptıktan sonra sorunu çözüldü hocam.
Son çıkan 1.20v sürümünden bahsediyorsan işe yaramadı, daha sabah konuştum yeğenimle. 2mm LOD falan da denedik ama dongle ile alakalı bir sorun gibi ve bir tek ben değilim redditte de postlar mevcut. Ürünün kronik arızası olabilir dunno

Mouse'da takılma sorunu yaşayanlar ve mousepad seçtiğini söyleyenler var. Aynı sorunları ben de yaşadım ve yeğenime verdim. Çok sorunsuz bir mouse değil.
mousepad seçtiği doğru benimkini kabul etmedi James Donkey jd450 de sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son çıkan 1.20v sürümünden bahsediyorsan işe yaramadı, daha sabah konuştum yeğenimle.
v1.22 geldi bugün onu denedi mi acaba?

Son çıkan 1.20v sürümünden bahsediyorsan işe yaramadı, daha sabah konuştum yeğenimle. 2mm LOD falan da denedik ama dongle ile alakalı bir sorun gibi ve bir tek ben değilim redditte de postlar mevcut. Ürünün kronik arızası olabilir dunno
Valla ilk bende yaşamıştım ama sonradan kendiliğinden çözüldü, yaşayan arkadaşlarımda güncelleme yaparak çözdü hocam. Teknik servise gönderin isterseniz belki bir umut değişim yaparlar.

Valla ilk bende yaşamıştım ama sonradan kendiliğinden çözüldü, yaşayan arkadaşlarımda güncelleme yaparak çözdü hocam. Teknik servise gönderin isterseniz belki bir umut değişim yaparlar.
Bende denemek için almıştımi daha yeni gelmişti wraith'e. Güncellemeler çözer sandım ama çözmedi ve yeğenime verdim. Ama sorun garip bazen oluyormuş bazen hiç olmuyormuş. Bir gün normal diğer gün takılıyormuş vs. O yüzden anlamadım ama iadeye gidecek gibi

Geri